Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Groznica me hvata. Ne mogu da cekam ovaj historijski trenutak za nasu raju :) Jos se poklopilo na lijepi bajramski dan. Milina za srce :)
zar ne bi bio historijski trenutak da BiH udje u EU ili Nato? da se zemlja centralizuje,da se pocne ulagati u nauku,obrazovanje? da se ekonomija pocne dizati na noge buduci da je bih najsiromasnija zemlja u europi? jedino svjetsko prvenstvo na koje ce bosna ici je prvenstvo za najsiromasniju zemlju svijeta
Ovo je dovoljna poruka za dušmane - IMA BOSNE I BIĆE JE ZAUVIJEK. Draga moja Domovino uživaj jer DANAS SAVAKO SRCE BOSANCA I HERCEGOVCA KUCA SAMO ,SAMO I SAMO ZA TEBE !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dosao je nas dan, hvala dragom bogu ! BHF
UPRAVO SAM DOBIO DOJAVU DA JE ĐEKO UZEO SLOBODAN DAN ZA BAJRAM U PM :(
Ko pijeva zlo ne misli
U zadnje četiri utakmice nismo napravili suvislu akciju,primili dva gola od Lihtenštajna,a ovu utakmicu kao da će nam Litvanci pustiti da pobjedimo.Dajte,ba,budite realni! Dobri stari baraž!
Lijepo je vidjeti da vecina ovih momaka drze kole, redbulove, saleve i telefone u rukama umjesto ... Pivo i neko jos zestoka pica.. Aferim !!!
Ako je ko sumnjao u to da je ovo reprezentacija jednog dijela BiH! Pobogu,oni slave Bajram,umjesto da navijaju.Je li Bajram državni praznik?
Bajram nije drzavni praznik ... a i da jeste neki drzavni praznik u BiH ... to nema nista sa Litvanijom Ako neki navijaci hoce da slave bajram i da klanjaju prije utakmice ... to je njihova privatna stvar i imaju pravo na to. Niko se u francuskoj, njemackoj, engleskoj, svici, holandiji, italiji itd ne buni kad njihovi igraci Muslimani klanjaju i prouce prije utakmice. Jel ozbiljno mislis da Muslimani iz njemacke, holandske a pogotovo francuske repke nisu danas klanjali bajram
siromašna smo zemlja,ali nas ima.svaka cast ovim navijacima,kad ih vidim u ovakom broju naježim se.i jos jednom svaka cast i ako bog da made in Brazil.
Igrajte za raju
Gledam malo komentare litvanaca , uglavnom dobri za naše naviače , malo prevodim na gugl Gražu pažiūrėt - visi linksmi, dainuoja, agresijos bent kol kas nesimato. Kaip diena ir naktis skiriasi nuo lenkų futbolo sirgalių. Lijepo je gledati - sve zabavno, pjevanje, agresivnost, barem ne još vidljivi. Kao noć i dan drugačiji od poljskih navijača.
Slika broj 4. Nema se za novog zuba al za za Litvaniju ima :))
MašaAllah, nema niko bolje navijače nego BiH. Navijači nose u rukama Koka kolu, a ne alkohol, poštuju Bajram. Aferim!
ma ja ba sve sami muslimani, mogu mislit :)
Najjaci smo najaci BHF
VEČERAS ISPISUJEMO STRANICU POVIJESTI NAŠEG NOGOMETA... SVI BUDITE UZ ZMAJEVE I PRIČAJTE UNUCIMA KAKO STE GLEDALI POVIJESNU UTAKMICU !!!!!!
nazalost muslimanskog nogometa..nije ovo bosna nasa zajednica..ovo je samo muslimanski dio nazalost
tebe niko nije ni spominjao, zasto se javljas?
Ziko Kadira doktora jes' lud sa zastavom! :D
A ODAKLE TO DA SMO MI KAO BIVA ZMAJEVI?? ODAKLE TO MAJKE TI?? NIKAD U BOSNI NIJE BILO ZMAJEVA::ONI SU ZIVJELI SAMO U KINI..KINEZI SU ZMAJEVI A NE MI...MI MOZEMO SAMO BIT ODPADNICI EUROPE I SVIJETA...ILI POPUPARNO NAZVANI SVIRACI KURCA HAHAHAHAHAH
go dragons go ,rajo svi za zmajeve
MOLIM TE BOZE POBJEDA MOLIM TE DRAGI ALLAHU