Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne rise i ne laži sa pravoslavljem Kulina bana, jer u Bosni pravoslavlja tada nije ni bilo, već je bila crkva bosanska vrlo slična katoličkoj i pravoslavnoj, ali nije bila ni jedna od te dvije, već crkva bosanska zbog čega je Kulin ban prijavljen Papi zbog hereze.
ja u ime oca i sine i svetoda duha...sveto trojstvo Pravoslavlja
Nekad bilo, sad se spominjalo. Državnost BiH otišla je u klinac još 1988, kad je naoružanje TO predato federalnoj upravi u Beogradu. Od tad\' sve kreće nizbrdo. Danas je BiH protektorat međunarodne zajednice ako ćemo stvari nazivati pravim imenima. Od državnosti ni traga.