Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako sam ja shvatio Mr François Lamy je rekao da BiH politicari treba sto vise da putuju i ucestvuju na raznim kongresima o arhitekturi. Zna se ko ce to da placa! Kaze: \"politicari da promisljaju o arhitekturi\",.....moze, neka svaki dan radi prakse putuju na posao tramvajem ili kombijem, ili neka pokusaju jedno putovanje vozom po domovini pa da vidimo sta ce \"promisliti\".
Je li ulaz slobodan?
Eto tvoj ovaj komentar je promišljen i još fali jedan. Mislim da je to ovaj. PS. Idi na forum pa tamo raspravljaj o arhitekturi.Klikneš gore u naslovu na forum i registruješ se.
Ima li i na jednoj clanku da neko nesto pametno napise ili prekomentarise o temi o kojoj se pise. Svaki drugi komentar je na nacionalnoj bazi, svaki treci je o nepostenju i omalizavanju drugih. Cast pojedincima ali malo vas je. Respekt i postenje kao da vise ne postoji. Ocito da klix nije forum gdje se debata vrsi nego mjesto gdje jedni druge pod.jeb.avaju. VOlio bi da vidim bar dva promisljena i ozbiljna komentara o urbanizmu u Sarajevu. Da nam se ne ponovi da budemo primjer svijetu kako ne treba da se naselje planira.
Prosvjetlili su ih razni doktori.
prosvijetliti. Masoni.
@Lamy.......ti si paradajz turista...!
Govoriti papcima o urbanizmu je čisto gubljenje vremena i energije. Putuj evropo i ne čekaj na nas.
http://www.youtube.com/watch?v=y2z5JyrOKDg
Svaka vam cast Gospodine Lamy !!! Kad ce Parlament Francuske usvojiti zakon o zabrani negoranja genocida koji su srbi barbari i kanibali pocinili u Srebrenici ?!!!
svaka čast! samo naprijed Sarajevo! naprijed BiH!