Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šehitluci a ne Banj Brdo. Šehitluci po bošnjačkim banjolučanima koji su dali živote za BL i brez kojih ne bi sad ni Vućen ni Stanivuković sidio u BL nego neki Muller, Hans, Orban itd. Malo dalje na istok ima gora BΛΑШКО* б(и)рдо. Oklen su šljegli Draškovi nekad ranije u Dolnji šeher. Mejdan, Budžak, Hiseti, Gornji Šeher itd. A klix adminima poručujem da pisanje imena jednog naroda ne može biti razlog za auto ban *!
Sta zna Drasko sta je cokolada, papir jede, cokoladu baca.
To nije banj brdo vec sehitluci
Nekad je neko snimio draskovu kucu, totalna malogrdjanstvina/seljakluk tipican za ljude koji su se dokopali love. Pa je sve jasno
Vala, iskreno, meni mnogo ljepsa ova Draskova.
I volis Cecu Arkanovu.
Ljepsa ti je samo i iskljucivo radi boje, ali toga nisi svjestan. Druga je suptilnija tj uklapa se u prostor. Prva je siledzijska al joj je boja na maketi privlacnija.