Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da im neko kaže da oru njivu bilo bi neeeeeću!
"Upravo tu smo i pronašli najznačajnije nalaze ove arheološke kampanje, imamo tu ostatke rimskog građevnog materijala, ostatke kostiju, vjerovatno životinja koje su ljudi lovili i jeli na ovim terenima..." Da nisu kurbani ?
Vlada je odlucila da podrzi ovaj projekat sa 150KM i vec iduce godine ce se na ovom lokalitetu izgraditi stambeno -poslovni objekat sa Konzumom u prizemlju i ogromnim parking prostorom
Onaj jedan uzeo krampu, pa hoda po onoj oranici, da ga uslikaju, ne bili krenulo ulaganje, a vlasnik gleda, da dobro unovči parcelu.
Koliko su neki funkcioneri isplatili drušvenih sredstava, onome čuvenom naučniku i direktoru projekta Visočke piramide, Osmanagiću, koji ih je, kao što tvrdi, primjetio na satelitskom snimku, pa evo nakon tolike halabuke, nešto se o tome više o njima, niti ne spominje.
Privučeni turisti a reklama dobro prihvaćena. Sada se favoriziraju megalitni gradovi (Daorson) i stećci kao dokaz postojanja nekadašnjih naprednih civilizacija. Civilizacija Mu je po Osmanagiću sagradila Daorson.
Prijatelju, posjeti fino stranicu piramide sunca pa se mozes informisat, ima tu dosta zanimljivih stvari
zanimljiva ova istočna bosna
Kako_god i gdje_god da zakopas, u Podrinju ces kosti iskopati... Pitanje je samo - iz kog' su vremena.