Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al ipak mu je Obama šuknuo kako god
Jedini potez u politickoj karijeri Obame koji pozdravljam :)
on bi rekao da je srbin iz republic of srpska a svi bi rekli wadafaaaaak
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
To je samo primjer koliko je BiH Obami na pameti...
Ne sekirajte se. Obavješten je on sa terena od američkih službenika ko, šta i kako slavi u BiH. Ali poruka je: Amerika je prvržena bosanskohercegovačkoj državi i njenom putu ka NATO i EU ne zato što oni posebno vole državu Bosnu, već zato što je to njihov interes.
Srbi su ruske kujice i Ameri to dobro znaju. Isto tako, Ameri znaju da bosanski muslimani ne predstavljaju nikakvu terorističku ili bilo koju prijetnju (niko osim kretena iz Gornje Maoče koje SIPA nadgleda 24/7). Bosanske muslimane podržavaju Turci i Arapi, koji su bitni američki partneri. Tako da, ako bošnje hoće cjelovitu Bosnu, bošnje će je i imat. U bilo kojem sporu između Srba i Bošnjaka (a pogotovo poslije rata koji je dokazao ko je glavni krvolok), zapad na čelu s Amerima staje na bošnjačku stranu - ne zato što vole bošnjake, nego zato što mrze Srbe i žele da malo podilaze Turcima.
Prava adresa, je li presjedavajuci ili nije, ipak on postuje taj dan, samo ga treba razumjeti, ne moze se prvi dan sukobiti sa nekima u RS-u. Polako, sto ste navalili odmah.
podsjetio ga čojk,odakle je.
Nije do Ivanica vec do mase ispranih posrbica u Sumskoj. Nije rekao da on ne bi slavio vec da nema tog zakona.
LOL!
APSURDISTAN
mozda je to bas bila dobra provokacija Obame da se RS treba pomiriti da im je dan drzavnosti ipak samo jedan dan i to 25. 11.
Obama je Ivanica iz Genocidne podsjetio da je BiH tu i da postoji. Dakle, nista drugo nije vazno. Obama mu ga gruhno ali ono Americki.
Imam cast da napisem 100 komentar. ? Zelim samo da dodam da ce oni (koji nisu) htjeli ili ne, obiljezavati praznike BiH, na cjelom njenom teritoriju!
Nije to nikakav "apsurd protokola", dragi Kliksče, nego skolski primjer "apsurda jedne drzave", od milja - "Apsurdistana"!
U ovoj čestitki ne bi bilo ništa neobično da nije ....rečeno kako će Put prеmа еurоаtlаntskim intеgrаciјаmа јаčаti bоsаnskоhеrcеgоvаčkе dеmоkrаtskе instituciје, rаzviјаti еkоnоmiјiu i krеirаti rаdnа mјеstа, unаprijеditi rukоvоđеnjе i јаčаti stаbilnоst. Jest uvedimo slobodno tržište (bez zaštite domaće proizvodnje), demokratiju i NATO tećiće med i mlijeko ko u Libiji, Egiptu, Iraku itd....Ajd ba
Obama daj mu otkaz ne slusa nista
sretan dan državnosti 29.11.2014. (ako vrijedi zakon o praznicima iz Jugoslavije valjda vrijedi i za ovaj dan)
Sta li ce mu saban odgovorit
Pametnom dosta.
1978 Veliki Josip Broz Tito: 8 miliona vojnika nije sala, jugoslovneski narod je navikao ratovat...naravno da smo mi interes EU SAD RUSIJE...kada treba prljat ruke