Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mashala skinuli se s gudre...
gandza bilje zelje vutra suka sensimilja zuza dzoja rora rizla jufka kanabis sativaaaaa
Klix, funkcionalnost je iznad estetike, a i ova ''estetika'' vam je u k.u.r.c.u. De vratite stari dizajn.
Odsjeko crncu cikular srednji prst i on ode kod hirurga...Kaže njemu hirurg da ima samo bijeli prst.Ma stavljaj kaže crnac djaba je treba mi zbog posla,i tako ovaj ga operise,sve uspjelo prst zarastao i radi samo eto sto je bijel yebiga. Tako ti se taj crnac vozi na poso tramvajem i drzi se za onu sipku,a onaj prst bijeli li se bijeli...Ulazi Mujo u tramvaj onako malo popijan,ugleda crnca i kaže mu : Ooooo dimnjacar jesmo'l ga to danas malo umocili aaa ...!!
"Ono što je zaključak i poruka ljudima koji se bave politikom, da se stiče dojam da apstinenti u principu traže nešto novo, jer su umorni od priča koje su više puta ispričane. Oni traže neke nove ljude, ideje, politike i ponašanje.
Kome trebaju Izbori, hahaha
daj onaj stari dizajn, 'ta je ovo?
ne glasam, jer postim. Ako kome dam glas, omrsit chu se.
Na to i računaju uigrane glasačke mašine. Njihovi će svi glasati, a oni kad su na vlasti se trude otjerati što više neutralnih glasača od izbora. Veća im je to pobjeda nego bilo šta drugo. Probudi se narode bezmozgi.
Narode nemojte ni glasati,posebno se odnosi na penzionere.20 god.glasaju za iste
Ako zelim da odgovorim na post dobijem ovo: The address wasn't understood Firefox doesn't know how to open this address, because one of the following protocols (javasript) isn't associated with any program or is not allowed in this context. You might need to install other software to open this address.
Kod mene Chrom radi
test...test...test....
hahahahah ;-) I kako ide sa testiranjem. :-)
Na osnovu 1200 ispitanika generalizovat cijelu populaciju je metodoloski jadno i neozbiljno
Apstiniranje osigurava da "tvrda glasačka jezgra" odlučuju, tako da se stalno jedni te isti "vrte na vlasti".... "Dijaspori" sve moguće kritike po pitanju glasanja....
E ja sam se sad prvi put prijavila. Ce mo da vidimo ako dodju glasacki listici na ovu moju adresu.. Kad sam se prijavija na neki email, nisam dobila nikakav "potvrdi" emai da je moje "pismo" uopse stigo... Sta ce biti... ostaje da se vidi... A fakat! Kad bi "diaspora" glasala... eeee, bila bi to druga prica...
Necu da me zovu apstinent pa makar morao na glasanje. Haj da je bar masturbant:)
Ne zanimaju nas izbori,fakat nam dajte stari dizajn.Lijep je i ovaj al je pun gresaka i bagova.
ja sam da se glas!Samo koga birati???Kad pocnem postavljati ovo pitanje onda ili odustanem ili opet biram nacjonalnu stranku posto nemam izbora!
cudna neka nacija,nista ne valja,kukanje iz kreveta ,a tesko glasat...ljudi koji su direktno ili indirektno vezani za stranke biraju sami sebe