Sadik Bahtić
0
"Apsolutna pobjeda SBiH"
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STRANKA ZA BiH JE SMEĆE NEVIĐENO, POBOGU LJUDI ZAR IKO NORMALAN MOŽE GLASATI ZA NJIH
Mi pobjeđujemo 100% mi smo penzioneri i uzimamo izbore.
SVI IZ BIHACA SU ZA FAHRA AVAZOVICA IZ PODGORICU !!!
će te dobiti glasova u okvirima statističke greške
SBIH i nista drugo i to 100%
Pošto Alijina džukela Haris Silajdžić ne smije da gostuje u \'\'60 minuta\'\' jer tamo nema njegovih medijskih plaćenika Pećanina, Hadžifejzovića i Behrama, i zato što bi ga Lagumdžija podero ko svinja masnu vreću, sada je valjda jasno svima o kakvoj se kukavici i ništariji radi. Kokošar Silajdžić nije svoju ženu i sina uvjerio da žive i rade u BiH a kakjo će mu u to povjerovati bošnjačka sirotinja.
Znali smo da si kokošar al da si ovakav komad bukve nismo!!! Idiote za tebe je psihijatrija a ne politika!!!
ne vrijedjate ovo malo gospode u drzavi, nazivajuci ovoga kretena gospodinim! A sto se tice pobijednika na izborima,! Ko god pobijedi, jadni mi!!
Hehe, ako je Ibricic ozbiljan kadar, predlazem vam da razmislite i o Hugi i Hugolini.
Naprijed Sado sokole! Naprijed SBiH! Naprijed Haris! 100%BiH!
HAHAHAHA E moj Bahto........ lud si 100 %
bosanac sam,ali nazalost moram reci da nema glupljeg naroda od muslimana bosanaca u svijetu. SDA je uvela BIH u rat, a ne SBIH. SDA ima vlast zadnji 15 godina u Bosni i vide im se rezultati, nazor su htjeli izjednacit GENOCID bosnjaka i srba. Nazor su htjeli podjelit i razjepat Bosnu u prudu po pitanje drzavne imovine. SDA negira ustav BIH, i daytonski mirovni sporazum u kojeme drzavna imovina pripada drzavi a ne ENTITETIMA. SDA je nazor htjela priznat bosnjacki pocinjen genocid u dobrovoljackoj, a izpostavilo se dokazima i argumentima sa nase strane i suda u engleskoj, da nije pocinjen genocidi, i da su srbi samo falsifikovali argumente. SBIH je jedna stranka koja SDA je prodala drzavu BIH, a i sarajevo bih prodala za pare. Dokle ce ovaj nas glupi i nepismeni narod smatrat SDA kao strankom koja se bori za interese bosnjaka? Za mene je samo jedna stranka u BIH prihvatljiva: a to je Stranka za Bosnu I Hercegovinu. Medjutim, potrebna je PUNA PODRSKA ovoj stranci, a ne djelimicna.
Sto ste ukinuli komentare na tekst o Silajdzicu kukavici koji ne smije u 60 minuta nego samo smije kod svog Hadzifejzovica. Y.e.b.a.l.i. vas Haris, Hadizfejs, Sadik Bahtic, Sanela Dijana, Safa Orucevic i sva bagra iz SBiH
Realno Stranka za BiH ima najbolje kadrove: Halilovica, Hecu, Ibricica, Hadzifejzovica, Mehmedica, Alkalaja Ovi drugi samo pricaju, Haris i njegovi jedini nesto konkretno rade za Bosnu
Vaše šupljake kao što su \"ukidanje RS-a\", \"Apsolutna pobjeda\", \"Poderaćemo komuniste, SDA i njima slične\" su pročitali i mala djeca... Prema tome dragi gospodine Sado Bahtiću, učini USK-au uslugu i odstupi, daj moralnu ostavku, reci narodu ZBOGOM i izvinite za sve... Pozdrav svima ljudima dobre volje. Jedina prava partija za oporavak BiH-a je SDP.