Opasnost za pješake i automobile
0
Apel upraviteljima zgrada da uklone ledenice s krovova
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sredinom http://www.youtube.com/watch?v=hwMZ0gseWXA
MARS U ROGATICU ZBOG TAKVIH DOSLJA NAM I JEST OVAKO. SVAKO MJESTO U NEKOJ UPRAVI JE ZAUZEO NEKO IZ ROGATICE, FOCE, SANDZAKA ITD... MARS U SVOJA SELA PA KAKO GOD DA SE ZOVETE
ETO SARAJEVA I G.OVA.A, LIJEPA MOJA ROGATICA, GDJE DODJOH U OVU POS.ANU VAROŠ PUNU LOŠIH LJUDI
kontakt? laganini starigrad.ba
treba opstina obezbjediti sredstva da bi upravitelj skidao ledenice
Hajd ledenice, al kad se vagoni snijega počnu survavat s krovova, biće svega. Nadam se samo da neće niko nastradati. U Tuzli koja ima malo pametniju vlast, već danas poduzimaju korake u tom pravcu. Narode, hodaj sredinom, a ne ispod krovova.
Sta nedostaje ovooj vijesti? Kontakt telefoni ---
mozze li mi iko dati savjet, molim vas.Upravitelj moje zgrade ama bass nissta ne cini da opravda sredstva koja od stanara naplacuje, cak ni cistacica nije bila nekoliko mjeseci, a racuni uredno dolaze. odnedavno sam i ja prestao placat, mogu li me tuzit? zar da placam, a zauzvrat nemam nikakvu uslugu? Znaci ja placat MORAM, a oni cistit ne moraju, tuzit ce me i naplatit. Unaprijed hvala.
Mafija zvana Sarajevostan neće očistiti, apelirali vi ili ne.
zasto samo apel?? zasto niste izdali naredbu??? Neko ce poginuti....vi kao vlasti ste odgovorni za bezbijednost gradjana. Izdajte naredbu!!