Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVA VLADA PADA S NOGU APELUJUĆI I PRESERAVAJUĆI SE APELIMA,,stvarno ste bezvze,,i to totalka bezveze
Kakvi apeli!!!!!! Pogodila nas je katastrofa. DONIJETI NAREDBE DA SE SVI STAVIMO NA RASPOLAGANJE. Trgovci da prestanu misliti o zaradama u ovim trenucima!
...u prošloj,"mračnoj" držav, postojale su robne/ratne rezerve...
''A da su stanovnici sela i gradova vjerovali i grijeha se klonili, Mi bismo im blagoslove i s neba i iz zemlje slali, ali, oni su poricali, pa smo ih kažnjavali za ono što su zaradili. A zar su stanovnici sela i gradova sigurni da ih Naša kazna neće snaći noću dok budu spavali? Ili su stanovnici sela i gradova sigurni da ih naša kazna neće stići danju dok se budu zabavljali? Zar oni mogu biti sigurni od Allahove kazne? Allahove kazne se ne boji samo narod kome propast predstoji.''Al - A'raf (Bedemi)
religija je opijum za mase (karl marx)