"To je nepošteno zarađen novac"
0
Apel roditeljima da ne vode bolesnu djecu Torabiju
Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udruženju svaka čast, kad ste, iako su vam djeca bolesna, ponašali se razumno, dostojanstveno i odbili nečasno zarađeni novac. Nadam se samo da će vam svima djeca ozdraviti, i da nikad više nećemo imati potrebe za takvim udruženjima. Još jednom sretno vam želim.
Chuck Norris izlijecio Torabija! Chuck Norris ima Torabijevu vodu u koljenu!
Što sad ne kažete da Udruženje ugrožava slobodu izbora ljudima. Kad se oglasi IZ to se ne smije, a ovdje vam je ok. Fuuuuuj kako ste dvolični, uopšte vam nije do istine.
Oh, nek ste makar jedan dan komentarisali nekog, a da to nisu Srbi, YOu SICk PEOPLE....
Ako se papi dize spomenik u Sarajevu onda treba i Torabiju, ne vidim nikakve razlike izmedju njih dvojice. Torabiju podici spomenik i u Zagrebu (do bana) , jer im je pomogao i izlijecio je Torabi mnoge katolicke bolesnike.
Niko ne osuđuje naše vidovnjake.Valjda imaju neki caertifikat,ili što su domaći.Možda i zato što su puno skuplji pa narod misli ako je skupo mora biti dobro.
Da li je moguce da je nas narod do te mjere ogranicen? Sramota stvarno, ovo nigdje nema. :/
pa normalno da treba pisati oradu svakog udruzenja,pa bilo ono pozitivno ili negativno,kad budete ljude prozivali i pisali sa dokazima o radu svakog pojedinca od udruzenja pa do ministarstava bice sve uredu i niko nece moci raditi sta hoce, i kako hoce.Mi zelimo da znamo sta se desava u nasoj zemlji,ali samo provjerene informacije i sa dokazima,i to je pravo novinarstvo,a ne mahala i rekla kazala moja kona mahalusa,samo dokazi i sloboda media pali svagdje.
pa ne hodam po kamenju, a i nije mi cilj nositi godinama jedne starke
Koliko je samo u Bosni raznih vidovnjaka,proroka,liječenja bioenergijom.To se reklamira u štampi,a na tv su takve emisije svaku večer.Mnogi od njih naplaćuju po seansi po 50 i više maraka.Kada neko u zetri plati nekolike marke za vodu koju bi svakako kupio negdje drugo svi grakću,opljačka nas.
hvala Bogu da ima ovakvih videa,neka te Bog nagradi za dobrocinstvo,hvala ti.
MA POLICIJU NA VRATA,A NASU LIJEPU SIPU OKO VRATA
Da se zove Kristijan dočekali bi ga raširenih ruku. I guzica.
Treba pisati i o radu Jagode Savic Nema nikakve razlike izmedju nje i mnogih A sada zna mudrovati Medjutim, Sarajevo zna, tj mahala sve zna! Vozdra naivni narode!
Puni li akumulatore da ponesem u Zetru.....struja skuplja za 40 % ne isplati se ni kući puniti
POzvati policiju, odmah, i uhapsiti ga. Natjerati da vrati sve pare A zvanicnike koji su isli poslati u zatvor sa njim
da malo vi N.E.S.E.R.E.T.E prosle godine nije se moglo prici Zetri sjedili ste danima gore i sad nevalja RDJAVOM K.... I DLAKE SMETAJU sad vam valja sad vam nevalja pa odlucite se vise J vas Torabi DOSADNI STE