Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apel, glasajte za SDP SDA itd. oni će vam pomoći odnosno ono što bude Vama to će njima u đepove jer tako su i naučili, jer dovuče se jedan kamion a prijavi se 3 i koće dokazati koliko su dovukli koliko odvukli, tako je bilo i na izgradnji sliva sokoluše gdje kubikaža je prelazila i izgradnju sliva dunava.
Eto vlada narucila nevrijeme dabi ga iskoristila za izbore. Glavonje ne mislite sa onom stvari, ukljucite mozdane celije, ako ih imate.
ako neko ima da mu treba pomoc u crijepu iz orahovice nek mi se javi preko FB SENAD SILJKOVIC
Ja stavio lim na svoju kucu,jeftinije je a i nece se razbiti .Stalno sam imao problema kad zapuse ,fataj crepove po dvoristu
Kel se iko sjetio traziti rakete za razbijanje grada u oblacima ?
ovo je jace od raketa,da ne ponavljam kao ara sta je uzrok,bice da sam teoreticar zavjera :)
hvala na minusima,samo sam iskren i nista vise..lijep pozdrav bez mojih minusa vama?
nek je vlada podjelila platu, regres i topli obrok svojim uposlenicima, sa rezervnog računa da zadovolji svoje podanike, a narod nije bitan, narodu netrba ništa dati nek se snalazi pa NEKA narod nek bude go i bos na ulicama jer su kuće stradale od poplava i klizišta , VLADA KO VLADA BRINE O SEBI , MOŽETE ZAMISLITI U TZULANSKOJ GIMNAZIJI U PRIZEMLJU POSTAVLJAJU FONTANU VRIJEDNU 50 000 MARAKA, IMA SE MOŽE SE
i opet ce glasati za iste,narodu izgleda lijepo kad se pati,to je formula bez rijesenja?
Fakat tužno... sve ovo...
sinoćnje nevrijeme u popodnevnim satima hahhahahah
hahaha ne mogu da vjerujem hahahaha , pa gdje to ima
Ne znam zasto, al' uopste nisam iznenadjen... Tuga je to...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)