Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto ne kazes ovim svojim da je to terorizam.
Nama vojske bez Titine vojske,vi ste misevi obicni politicki
Anto vs petarda..
Napad na vojnike nije teroristicki cin nego ubistvo iz osvete u kojem je ucestvovala mentalno poremecena osoba tj. narkoman.
...ajde?
Izjava njegovog oca kaze da je s jednim od vojnika zajedno sluzio vojsku, izjava komsije takodje govori da je rijec o osveti. Evo izjave njegovog oca a na internetu imate audio dokaz njegovog komsije koji tvrdi da je ova budala isla da se osveti. "Kažu mi da se poznavao s ovim jednim vojnikom koji je 81. godište, da su bili skupa u vojsci kod Dudakovića, da su služili vojsku. To je bilo prije deset godina. Rekli su mu da su se poznavali, sjedili skupa u Rajlovcu".
Koja je to pravda ljudi koji su se borili protiv drzave BIH dana su Clanovi predsjednistva i nacelnici oruzanih snaga pa to nema na svijetu nigdje
Kako iz nezvaničnih izvora saznaje Oslobođenje, BiH se priključuje antiterorističkoj koaliciji u Siriji, i šalje svoje najjače snage, odnosno šale 50-ak revizora GRAS-a. Ova informacija je još uvijek nepotvrđena.
...i ove os su jedan golemi privid. vojska čiji pripadnici potiču iz naroda sa sasvim oprečnim stavovima glede bih i njene budućnosti. al dok je budžetske sise, more i takva proć.
...imamo bogatu istoriju raspada vojske. i kraljevska, i jna, riknuše po nacionalnim šavovima. a ova bi još i brže.
nije mjesto vojsci da u radnom vremenu i u uniformi provode vrijeme u kladionici toliko o vasoj disciplini, zali Boze momaka