Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i čekaj, i refreshaj, i čekaj, i refreshaj, i čekaj, i refreshaj, i čekaj, i refreshaj, i čekaj, i refreshaj... čeko sam je jedno sigurno 30 minuta, da se pojavi nova vijest, kako bi bio PRVIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!
Zali Boze zemlju u kojoj penzioneri moraju da izlaze na ulice
hahaha \"Antifasisti\" ili mislite bosnjaci, bivse komunjare a sada patriote hahaha Iztovarim svoje debelo crijevo na vasu borbu za aljinu drzavu, uskoro se TRECI enititet stvara, treba da to svi proslavimo, kao i bosnjaci.
dok je bosnjaka bice i zivka josila...haha
nisi ti nikakav bosnja, samo se prestavljas kao da jesi, ti si ustvari jedno vla.sko go.vno msr.dljivo
Bosnjak sam iz RS, znam sta je bit pripadnik manjinskog maroda, ali ne mogu da shvatim te tzv. antifastiste iz FBIH. Za njih su svi fasisti osim njih samih. Muka mi je da citam komentare gdje se Jevreji nazivaju cifutima, priziva Hitler i plinske komore i to od pripadnika naroda koji je u nedavnoj istoriji dozivio teska stradanja. Uz to su ti komentari lajkovani od vecine, a svako reagovanje na njih sakriveno zbog \"previse negativnih glasova\". Mislim da mi Bosnjaci nismo izrasli u jednu zrelu modernu naciju. Treba da ucimo od naroda u okruzenju (npr. Kosovara), nismo bogom datim sutra ce se promijeniti vlast u Americi, dice neki drugi koji nam nece biti naklonjen i nece imati razumijevanja za nase kuknjave, a mi cemo upriliciti povremeno u organizaciji IZ nekakve dove za Gazu i sl. budalasstine. Zarad vlastite buducbosti treba graditi dobre odnose sa Izraelom, jedinom demokratijom na Bliskom Istoku, a rijesiti se kojekakvih Hamaslija. Hvala.
Tako je braćo antifašisti! Dragi ste mi zato što ste vi jednaki kao mi \"antikomunisti\" jer smo svi mi protiv zločina i zločinaca!
glupi bosanski narode,pamet u glavu i organizuj teferic na kakvoj tromedji da dodju svi narodi da festaju
RS nije drzava, a ima sudsku, zakonodavnu i izvrsnu vlast (sudstvo, parlament, policiju) svoje granice, ekonomski neovisna od FBiH, priznata kao republika unutar BiH. Nije sija, nego vrat. I BiH je bila republika unutar YU, a sada je...
ovi matuzalemi uzeli dnevnice da malo sjede pred zgradom zajedniških institucija, a sve iz crnog fonda druga zlatka, da nije smjesno bilo bi zalosno, mamu vam vasu SDPOVSKU-LOPOVSKU, shupci najveci
ZIVJELA ANTIFA
Nikad da odrastu
2012-1940=72 i nek su krenuli lafo u partizane u 18 godini ovi bi trebalo da imaju oko 90 godina i vjerovatno misle da je Tito ziv.Ovi nemaju 90 godina a senilni jesu svakako.
Tzv. Siroki Brijeg i danas treba osloboditi i vratiti staro ime koje zasluzuje: LISTICA!
Gospodine profesore Becirovicu, samo puhaju u rog --neznaju i nemogu ti bas nista.
obilicu crni ticu pusi karu svom dodiku a njega u paksu ljubi da ti zubi dati zubi jos pobjele,a on tebi gura racku dase razmnozi nebeski korov.zato pazi se pesticida joj kako zaprasiva dodo.
Е чуј, муслимани партизани. А да, задља пошта..., оно усташа, муслиманска милиција, ханџар дивизија, клање и етничко чишћење Срба у бихаћком, санском, козарачком, мајданском крају, то се нерачуна. Да, да, добро,... и у прелазном року кад је сезона такмичења била при крају (остала само једна утакмица) постадоше прави, прави, партизани. Милина.