Komentari (817)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ante ima muda za reć u kameru ono šta misli ante ima muda i mozak za razmislit o onome šta je rekao ante ima muda za suočit se sa samim sobom i sa onima koji su mu pričali gluposti čitav život ... i sve to provjerit na terenu ante će biti dobar čovjek ... bravo ante :-))))))))
Ante je debil
Nafuraj svoju raju nek i oni vide Stari most uživo,i nek popiju kafu,pa da vidite da nije onako kako su vas učili roditelji i stariji.
https://www.youtube.com/watch?v=1QHmPLpsOu8 kako li je ovim crnoputima u visegradu kada ide garda koljaca
vidi komentara ispod..cuj cestitaju mu sto je dosao na stari most hahahahha mozda i pehar da mu dodjelite hahahha
bravo, ante! gledala sam sinoc i odusevila se. svaka ti cast, nakon onakvog razmisljanja je bas trebalo mnogo hrabrosti za ovakav korak i svaka ti cast na tome!
A oko njega sve crnci
Ovo se ovako fino napravi emisija da na kraju Bošnjaci pomisle da su krivi što Ante ne smije Most da pređe. Onda se krene u promociju da Bošnjaci uvijek pokažu prvi multikulturalnost (isto kao Bratstvo i Jedinstvo, samo se drukčije zove), pa kad opet svi u narednoj deceniji ili dvije zasjednu na važne strateške pozicije od obrazovanja do ekonomije, onda opet po starom oprobanom receptu. Ni slučajno nisam protiv druge vjere ili nacije, ali jesam protiv suptilnog nametanja osjećaja krivnje kojeg ne smije biti, zarad ostvarivanja davno zacrtanih ciljeva.
Serete po Anti a djeca vam podržavaju koljače iz Sirije i Iraka.
E tacno ja ne mogu vjerovati gdje zivim.
Bravo Ante!
On je jedan pecinar, odgoj roditelja svojih, trebali ste mu roditelje sta upitat
Bravo, Ante ! Od mene veliki Like .
svi smo mi Ante!
osim Muja
???? oh kako emotivno
binda ustaška..trebalo ga je odmah bacit na glavu..
Svi ste vi islamisti isti, da možete skratili bi Antu za glavu ali na njegovu sreću pa su bile kamere.
Musavi,imal sta na belegiju ?
malo se promovisao i idemo dalje