Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strasno proseravanje!! nisam cuo da je bila u svojoj zemlji odakle joj poreklo!! tamo bi se tek naslusala prica o silovanju!!!
Ima ih koji će zbog ove Angelinine posjete osijediti u ovih par dana, sve zbog zavisti i ljubomore, ludilo.
Ja bih iskoristio ovu priliku da joj pozelim dobrodoslicu umjesto Internacionalca. Izgleda da jos nije vidio ovu vijest. Dobro nam dosla, kraljice! O, andjele nebeski, svetinjo nasa, smiluj se nama gresnicima i pokazi nam pravi put. Ti holivudsko savrsenstvo i prijatelju nas. U tebi trazimo nadu i spas.
Hvala ti Andje za dolazak u BiH..I hvala ti sto podrzavas ovaj narod..Hvala za humanost i sto si covjek..
vec kad ide u Srebrenicu nek ode i do Kravica ako je borac za sve zrtve
ocito da se nepikaju al zato druga 2 naroda nepikaju ovu drzavu niti ce je u buducnosti pikati
Satro tu je radi susreta sa zrtvama silovanja, a snimila film o silovanoj zeni koja se zaljubljuje u covjeka koji je sliovao... Demagogija
Pogledao sam, zato i pricam... Piratsku kopiju naravno, nisu mi se davale pare da u kinu gledam film koji je na IMDB dobio rejting 4.2 od 10 mogucih, na osnovu glasova 30 000 ljudi -.-
Kako god, film je sranje zesce, sto su pokazale sve relevantne kritike
PRIKAŽI ODGOVORE (1)