Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi se sve slavne i bogate ličnosti barem malo ugledale na Angelinu što se humanosti tiče, svijet bi bio mnogo ljepše mjesto za život. Bravo Angie
Razumijem da shvatas da je bijeda bijeda, bez obzira koje nacije, vjere - ali da prokletstvo saljes Bosni govoreci da se \"nikad iz bijede izvuci nece\" zadrzi za sebe i promisli malo sta su prokletstva - to su rijeci koje lakomisleni izgovaraju i gdje treba i ne treba - na kraju uvijek im se vrati. Pazi sta govoris.
E stvarno mi se gadi ova zemlja u kojoj živim i u kojoj se sve dijeli na njih i na nas, ove i one. Bijeda je bijeda, bila srpska, hrvatska, bošnjačka. Svi su bijednici jednki u svojoj bijedi i siromaštvu, a sve dok bude takvih likova kao što su neki od prethodnih komentatora, Bosna se iz svoje bijede nikada izvući neće. Angelina pomaže jadnim ljudima, ma koje vjere ili nacije bili i svaka joj čast na tome!
Ja sam u dijaspori. Nisam iz RS! Bosanka sam! A ne volim Angelinu niti je branim!! A \"pobjegla\" sam 2001 godine iz BiH! Znaci ne ka.ki!
Šta se bunite je li vam silovala žensku u filmu?! To je valjda + što priča \"istinu\"??
cuj motor, na imt angelina, imt
Pa da da sve je vama dijaspora kriva! Kao sto @SA rece nemate ste drugo nego pljuvati po dijaspori ma muka mi vise i od vas dole kukajuci. Da jos dodam FUJ....
a ovaj bi nju na motoru da provoza... o majko mila ja kretena...
Angelina ne sjedaj na motor..oni (vlasi) nikad nisu vozili motore u ROGATICI to je go papak..znali su samo ubiti grupu motorista iz ROGATICE ( bosnjaci iz Rogatice znaju o cemu govorim)..
a sta imas protiv dijaspore?? Nemoj zaboraviti da vecina dijaspore dolazi iz okupiranih dijelova Bosne i Hercegovine...ne dolazimo svi iz SA!!!! Ne vjerujem da cemo bas sada se vratiti u BiH ali je dovoljno sto smo ulagali u federaciju kupujuci i gradeci kuce i stanove..a kada se sve to izgradi onda cu te pitati da li ces imati hljeba jesti....politicari su vas pokrali tako da nemate sta drugo raditi osim da pljujete po dijaspori i krivite je za sve sto se momentalno desava u BiH..fuj
srpski loby je aktivan... po angelini su bosnjakinje pljuvale...i zabranile da dodju snimati film u Sarajevu...naravno uz pomoc Grahovca i jedne Ine... Ina Ina...jesi manipulator i puses tamo gdje ima para...!
Vidi dijaspore sto se upalila. Sad cete i vi natrag u Bosnu, pa cemo da dijelimo nase prosjecne plate i penzije. Nema vise franaka i kruna. Gmazovi, pklatovi, nitkovi.
srbi... ko ce drugo... majku joj zvaljavu nije donirala udruzenju zena silovanih u ratu. kobila zvaljava
da nisit iti ta koja je prosle godina pljuvala po angelini...? sigurno ti treba para sa neku svoju biznis asocijaciju...:)))
... i pomagale ce*?=tnicima.
a ko zivi u tom izbjeglockom kampu...ko.