Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne vidjeh dosadnijeg stora od tebe melisa,idi malo do dr,lijeci se zaista jrajnje je vrijeme!!!!!!!!!!
Ubleha ko ovo pročita, a još veća ko napisa
Piše vam da je analizu uradila \"Vanjskopolitička inicijativa\"!! Druga je stvar što ovdje komentarišete stvari o kojima pojma nemate pa vam ono što piše ne znači ništa!! Uhvatite se svoje stoke i livada,primitivci!
od danas ce se svi furati na Dayton :D sve ce se zemlje podjeliti na entitete ...rodit ce se novih 200000 Dodika,Tihića i Čovića ....Planeta ce dozivit svoj najveci procvat otkako postoji :P toliko....
Ena mislim da znam zašto si napisala autora ili autoricu...
Bilo bi lijepo kad bi ja opalio nesto veceras
bilo bi vise nego lijepo kad biste potpisali autora ili autoricu ove analize
BILO BI LIJEPO KAD BISMO MOGLI ZNATI KO JE AUTOR OVE NALIZE
A u pm, pa ko ce ovo citati jeste li normalni?
Mogli ste jos malo duzi tekst oplest.
bih....PIH !
rasparca.
propao si kao i ta zvezda!
sad ce se sve raspast, pocetak je sudan.. nasi ce uspjeti i kinu natjerati da se pasparca.
Jupi...Jedva cekam da procitam ovaj esej! Jel ovo forma za internet vijest? Kao...sto je duzi tekst, mi smo pametniji, sta li?
Bosna je svakim danom sve jaca .Dakle nikakva ironija,vec realnost.Zao mi je Servi,sluge ali vasa realnost je ipak preko drine i u Vlahiji,rumunskoj pokrajini,odakle vas vecina vodi porijeklo