Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivimo u svijetu gdje je izgled vazniji od pameti, gdje su svadbe bitnije od ljubavi a sahrane bitnije od pokojnika, zivimo u kulturi ambalaze koja prezire svoj sadrzaj, zaglavljeni smo u generaciji u kojoj je vrijednost tetovaza i nargila, ljubav samo citat a laz nova istina...
Koliko god to vama pojedincima izgledalo nemoguce ili neostvarivo, rjesenje problema je u povratku na "Titov" rezim. Vaspitavanje djece uz poneki povisen ton u skoli i koji prutic po dlanu. Milicija da prebire bubrege i rebra banditima i probisvijetima. Generalno povratak na neke stare vrijednosti, a ne ovo sad gdje ucenik xebe mater profesoru a policajac za legitimisanje "opakog vozaca X6ice" zavrsi na disciplinskoj ili bez posla. Ili mrtav.
Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga direktno kontaktirati na -Email- [email protected], Također možete poslati Whatsapp/viber mu s ovim brojem (+447307347648), on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim problemom u braku, želim vam sve najbolje.
Brak je ugovor izmedju dva supruznika tj. muža i žene. Žena ima pravo traziti razvod ukoliko muz ima hemroide ili pak ukoliko je nije u stanju zadovoljiti u krevetu, dakle po šerijatu to moze biti validan razlog za raskid braka, o preljubi da ne pricam.
Nema vjere u ljudima jer tko ima strahopostovanje a ujedno i ljubav prema Svevisnjem i tko se vlada propisima vjere nece mu se desiti ovo o cemu doticna prica. Allah dz.s. je propisao recept za prevenciju i sve dok se ljudi budu pridrzavali nece im se desiti nemoral, ponizenje i dusevna mizerija.
E moja gospodjo Djedovic Balkan je mentalna dijagnoza vise nego sto geografski polozaj.
Hajmo ih rusit !
Ma nismo samo mi čitav svijet je propao, svi sve znamo, koga god, bilo koju temu sve odgovore imamo, a kad treba primijeniti niko ništa. Ni najmudriji više ne mogu prepoznati pravi put!
Ako je istina ovo što pojedini komentatori, koji žive u blizini ove nesretne obitelji, pišu, a to je da je on uhvaćen u preljubu i da je opet on ubio suprugu nakon svađe - treba mu tijelo sahraniti u izmet od goveda i pokušati uvjeriti djecu da nikad nisu imali oca. Kakva ološ, Bože sačuvaj.
Istina je, tukao je i varao..
Jako podsjeća na Bademu iz 'Kuduza'.
Nenormalno afirmisan blud, nemoral, preljuba, mjerenje polnih organa, recipročno ponižavanje je produkt subliminalnog programiranja prazne glave prosječnog balkanerosa putem degutantnih emisija. Te emisije su očitovanje psihološkog poremećaja, stručno se zovu voayerizam itd
Ma mrs, kakav porodicni problem. zena se nije rodila s muzem da joj je on porodica, pas. Nikakav to porodicni problem nije vec klasicni femicid, onaj novinar napisao da je tip likvidirao zenu, bas tim rijecima, valjda kako bi naglasio njenu gresku u proizvodnji i zasluzenost da je se majmun rijesi. Ko god pravda ovo tamo nekim njegovim psihickim stanjima, gori je od govneta. A nesto ga slave te bio ljiljan ovo ono. govno obicno.
Ma mi smo toliko bolesno drustvo u srzi, da ce nam posljedice sve gore i gore biti narednih 20 godina
Užasan članak koji vodi u pogrešne zaključke. Na stranu stigmatiziranje unesrećenih članova porodice objavljivanjem imena i prezimena, a sve upakovano u brigu. 'Psihoterapeutkinja' je, zapravo medicinska sestra i profesor književnosti. Nije pozvana da govori o mentalnim zdravlju. Samo psihijatri i psiholozi mogu davati takve komentare. Strašno!
Situacija u drustvu je onakva kakvu smo je sami stvorili.I tako je kod svakog.Plakati nad ovim nema smisla.Odrekli smo se mnogih ljudskih osobina.
Za one koji neznaju,razvod braka je tezak ko smrtni slucaj,pogotovo kad imas djecu.