Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova presuda će pasti tako da nema potrebe za takve planove...
Ah sto ce se odnosi s komsijama poremetiti...sve sto je Tito drzo' po zatvorima,danas heroji..strasno...al dok je ovaca bice i dzempera....i mrtvih,i nestalih itd itd itd....
kako ćete vi iskoristiti presudu protiv hrvatske kad potpuno ovisite o istoj?? bez nas ste zatvoreni u kavezu omeđeni sa srbima i crnogorcima.. bolje se pobrinite time što vam država ne funkcionira ni u tragovima, što 99% bošnjaka bi sutra pobjeglo u zapadne zemlje da može, itd..
Šta ćeš ti reći jedan šiškauskas nesposobni? Tebi je bitnije da ti je ta tvoja valovita šiška u pergektnom stanju, nego da se boriš za BiH! Zbog tebe i one Krave Deponijete izgubili smo tužbu protiv srbo-četničkog agresora!
I sta cemo sad,pa morali su nekog rebnuti,nisu Gotovinu i ostale,mora neko lezat...
A ni o ovom ,kao ni u proslom ratu ,neke istine se nikad nece saznati,ko je koga prodao,ko je uzimao lovu za teritorije,ko je gdje zrtvovao ljude,ko je za koga radio itd,itd,...samo su ovce ratovale i lozile se na neke ideale,i na kraju nista...a rat je najprofitabilnije preduzeće,sve ostalo je samo kolateralna steta ukljucujuci i ljudske zivote,nazalost...
Mora i hoce mora se znati,ko je vrsio agresiju na BiH a ko je branio drzavu BiH.