Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko to nas nije prisluškivao!
nije SIPA :D
Da im je prisluskivanje jedini ili najveci grijeh, lako bi im svi oprostili.
Znas kako je neko rekao da oni sto prisluskuju uvijek cuju kada se ljudi svadjaju, a nikada kad se smiju? Svi spijuni uvijek traze ruzno, nikada nesto lijepo.
Prestali su prisluskivati kad su pocele zvezde granda ......tad su se poklopili mozdani valovi u bih i srbiji , izuzev mene i jos nekih sto ne kontaju razliku izmedju brene i turbofolka '92 i sad........
Ne mogu da vjerujem?! Pa ovo je suverena država...
Hahahaha.Pa mogli su bilo kojeg uposlenika iz ambasade poslati na kafu u bilo koju kafanu i sve bi saznali bez upotrebe tolike tehnologije.Ovdje se ba sve zna.Ko krade,koliko krade i na cemu krade.
Ma nemaju oni potrebu da nas slušaju kada se ovi naši poltroni od političara utrkuju ko će im bolje pakšu polizati i prenijeti kvalitetnije informacije. Kod nas im nije potrebna savremena tehnologija, dovoljna im je nokia 3310 samo da ih imaju na šta nazvati ove naši zaštitnici vitalnih nacionalnih interesa :)
NIsu mene :D
Sigurno i BIH alo to samo sto sve snimaju. Inace nemamo nafte, hickindim smo u Evropi i nismo bogati. Oni bi samo morali stopirat pare iz EU za BIH i gotovi smo. Sutra da stavu SAD zastavu u Sarajevo i mi bi samo mogli gledat. Hebo vas Tito :D
u narodu je ovo stara vijest,a za klix novite,znali smo mi ovo od 90-tih...dajte nesto novije i svježije ;)
Pa oni nas kontroliraju već dvadeset godina, tako da me ovo ne čudi.
..........od 45-te nas slušaju sve moguće službe sa akronimom od tri slova...
Oni u BiH mogu prisluškivati samo druge strance, konzulate i ambasade.. Nas definitivno nemaju potrebe da prisluškuju (osim eventualno onih bradonja u prekratkim pantalonama), jer imaju dovoljno svojih kadrova među našim političarima i to decenijama unazad..
cool story bro
Gdje ti viđe u mojim riječima, da me je briga?
U nas mogu samo smtadove da prisluškuju. Ne kontam koja je fajda od toga osim psihoefekat na obični puk i nametanje straha da više ni u hali nisi sam. Nego, gdje nestade avion, kada tako sve znaju?!
Sigurno nekom prisluskivali vrucu liniju.
a vala imali su sta i cuti u PM
Ebo te pa M-tel u BiH može da prisluškuje koga hoće a kamoli NSA!
Ništa novo od njih.