Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOSTA JE VIŠE ČETNIČKE ORGIJE PO SREBRENICI ! Zato će nas idući put biti prijavljeno 120.000 pa da vidimo čija je Srebrenica, a ko je napravio GENOCID u Srebrenici. Treba zlikovcima ZABRANITI ULAZ U SREBRENICU, ni kao turisti da nemaju ulaza.
Srpski sovinisti pokusavaju zaplasiti Suljagica i ekipu ali na sljedecim izborima recet Srebrenice ce biti primijenjen na cijelu teritoriju Republike Šumske tako da ce svi oni koji su silom protjerani iz svojih domova iz Sumskog entiteta biti alarmirani da se prijave i glasaju u mjestu odakle su protjerani a gdje su rodjeni. Samo 5 poslanika u drzavnom parlamentu treba da bude probosanski orijentisano i da glasa za zakone kojim ce se promijeniti ustav i ukinuti entiteti.
Njegov kolega Ratko je to već odavno odradio.
MOLIMO GENERALA GOTOVINU DA OLUJOM POČISTI SREBRENIČKI ZRAK DA LAKŠE DIŠEMO ! MOLIMO GENERALA GOTOVINU DA OLUJOM POČISTI SREBRENIČKI ZRAK DA LAKŠE DIŠEMO !
Jeste li gospodo u Ambasadi jedna kotako zabrinuti za izborni inzinjering koji je ovaj kloc organizirao?
Баш су манити ове \"јуначине\" што пријете Србима. Немојте ви, Потурице, да причате о јунаштву. У последњем рату, три године сте били само у поразима и бјежанији, а почели сте се курчити два-три мјесеца тек када вас је император водио. У прошлим ратовима увјек сте били поражена страна. Срби се таквих никада бојали нису.
Bice bice rata na prostorima BiH i Srbije. Bice sra\'nja ako se vako nastavi.
Onaj ko suradjuje sa terroristimaa iz genocide rs podrzava genocid.
serronje americke, kada bosnje u vasoj zemlji naprave izbornu prevaru - odmah ih hapsite a kada to isto kod nas naprave - onda je to, valjda, neki kurrcev visi interes ! dosta nam je vasih duplih standarda, SERONJE AMERICKE !
mi smo najbolji narod na svijetu!
Amerikanci ne serite.Prvo dopustite pravljenje male srbije u Bosni i Hercegovini,a sad ste ko fol zabrinuti.PROKLETI LICEMJERI!
AMERIČKI LICEMJERI i ŠLJAM: \" Bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt izjavila je danas u Hagu da su „Srbi izvanredan narod, sa značajnom istorijom“. Imam najveće poštovanje prema njima - rekla je Olbrajtova na promociji njene najnovije knjige \"Praška zima“ u jednom haškom pozorištu.
to ti je munov odgovor na tvoju podrsku izraelu
evroazijski vojni savez kine rusije i irana
Ovo vrijedi i za tebe BOSONA Pa po tvojoj logici poslije zločina u Jasenovcu zar bi se Hrvatska uopšte mogla ikada biti nezavisna i još se tako zvati; a pogotovo poslije Otomanskog carstva i genocida i zločina na ovim prostorima od strane Islamskog okupatora imalo po tvojoj logici Musliaman ovdje šta da traži!? Zato malo budite realniji jer se istorija ne piše od 1992. godine!!!
VI STE PRIVELI POGREŠNOG SULJAGIČA
ameri cki geofasisti su davno procitana knjiga javo brane emira a tajno nagovaraju dodika da ga pritiska tako rade vec vise od 20 godina sa citavim bosanskim narodom