Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar izbor, ali fale Zlatni Odbojkaši! Oni su ipak najveći ponos!
u bih tri postanska operatera izdaju marke, hp mostar, srpske poste i bh posta. na markama bh poste i hp mostar je pisalo samo bosna i hercegovina a na markama iz rs samo republika srpska. onda su ovi iz rs morali staviti ime drzave. ali su zato i ovi "nasi" morali staviti ime entiteta. fuj. od tad ne skupljam bih marke. stoka.
Svaka cast i kosarkasima kadetima i juniorima poslije velikih rezultata, svaka cast i Amelu i odbojkasima. Ova godina je zlatna bila, aBd i fudbaleri se proci ove kvalifikacije.
Gdje kupiti ? :D pocet cu skupljati markice :)))) PROUD 2 B BOSNIAN!
vala da mi je babo ne bih je kupio..
Super.
Sad ce Bosnjo poceti pljuvati Tuku i kosarkase, ima li gdje na svijetu ovkvog mentaliteta??
Ajme bruke. U drugim državama se olimpijski pobjednici stavljaju na poštanske marke, a u BiH drugi i kadeti :D
U drugim državama se u sport ulažu desetine miliona eura. KSBiH skuplja donacije da pokrije troškove.
Šta tebe briga ko šta stavlja? Ti stavi bijele čarape jer nemaš šta drugo.