Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao što je neko lijepo rekao, s obzirom koliko \"ubica za volanom\" zahvaljujući našem korumpiranom i nesposobnom prvosuđu hoda i vjerovatno vozi bez dana kazne za svoje zlodjelo, možda je bolje da joj sude u Ljubljani. Tako možda postoji mogućnost da je stigne ruka pravde..
FUJJJJ kakva perava
dajte joj azil
Ne bih komentirao temu niti veleposlanicu, ali se slažem sa nekim komentarima pa i ja pozivam moderatore i uredništvo da ne dozvole da se komentari nedostojni ovoga portala pojavljuju na njemu. @Dario, sa svojim komentarom koji generalizira i sam si zaslužio kvalifikacije koje dijeliš drugima.
htio sam dati komentar, ... ali sam odustao. za uredništvo: malo povedite računa o tome u šta se \"pretvara\" vaš portal i kakvu sliku na ovakav način promovišete o bih... jadno, bijedno i žalosno.
Dario odakle si ti uopste da tako pricas?ma odjebi... drugo je da ova kurva ima diplomatski imunitet pa i zbog toga nece bit sudenje ovdje...a to da nece bit osudena na zatvor..ma to je 100% i pusi qurac dario ako se uopste tako zoves...
dario jebemo ti mi seku svi u dzematu znas
Dario... napusi nam se kurca... onako, kolektivno. Pedercino! A ovu masnu konjusarsku drolju ne treba jebati, jer je njoj ovakvoj odurnoj kurac cista premija, nego je treba utuci dok ne crkne, majku joj poganu jebem po sred picke.
Dario ,pa ovaj clanak nije svrstan pod kulturu ili zanimljivost , nego bas zbog komentara pod rubriku BiH , pa da !
Vi na Sa-x, uopce u Sarajevu, koji se javljate na ovaj primitivni portal ste jedna obicna talibanska masa...glupi nepismeni nekulturni i neobrazovani..
Ej, to za Dodika i \"slatku\", masnu krmaču, si u pravu 100 %
@asko ma i to je malo brate ne postoji kazna za govno kao sto je ona. dabogda je majka u ćevapu prepoznala !
Kakav divan Monalizin osmjeh , drage nam slovenke,prema komentarima naseg pucanstva i poslije sudjenja ,nevjerujem da ce se vratiti u Bosnu,a ako i dodje.....he he ....no coment.!
Povraća mi se kad je vidim
masna krmaca jebo joj dodik mater......treba ih bojkotovat sve