Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puknite im prvo diplomatske, a potom i ekonomske sankcije i rjesen poso. Mogli ste to do sada sto puta uraditi.
BiH nije nesretna zemlja jer u njoj žive narodi koji je ne vole, već zato što u njoj caruju primitivizam i prostakluk, bahatost kao mjera stvari, nasilje kao izbor, laž i poricanje istine kao vrlina. Uzurpirali su etnonacionalisti slobodu pretvorivši ovu državu u paradigmu moralne i materijalne bijede.
uradio je što je mogao još da uzme pušku@SuaveAcecino1
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
pozivamo ???? Sad se čeka čuvena Inckova zabrinutost..
cinko nas je koštao kao Petra maslo, a sve zabrinut.
Sve me strah da šećer ne dobije od tolike sikiracije...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dodikova predizborna kampanja, nema više načina da prikupi glasove pa može oštrom retorikom prema bošnjacima, tako jedino može pobijedit na izborima
Više bi ih bolilo da se ne priča o referendumu... kako bi im tek to smetalo a ovako su puni sebe jer se priča o njihovim govnima....
Ako se referendum zabrani,cijela RS ce izaci na ulice i doci u Sarajevo,o tome vec pricaju po RSu.
Oce, evo, sve trce. Da ih u Sarajevu ceka po 1000 maraka po glavi ne bi smjeli. Isto ko sto Sarajlije (a bogami i drugi) ne smiju u Banja Luku - samo malo vise. Ipak Dodo sije strah od Sarajeva vec godinama.
U slucaju ukidanje Republike Srpke Srbi ne bi imali mjesto u BiH. Bosnjaci bih ih preglasali u svemu, polako bez sile bi se pretvorili od konstitutivnog naroda u nacionalnu manjinu. Vecina Srba vec ima spremno ili ceka da dobije drzavljanstvo Srbije. Bosnjaci i Srbi to znaju. Srbi odluku Ustavnog Suda vida kao jos jedan korak koji vodi ka ukidanju RS-a. Bosnjaci referendum kao korak ka ocjepljenu RS-a. Bolje bi bilo svima da se vise bave ekonomijom nego ovih sranjima.
Ukines lijepo i nacionalni kljuc i gle kako odjednom "Bosnjaci" !PUF! nestanu iz politike. Kao i Srbi i Hrvati. Cim nema sigurne fotelje zato sto se zoves Bakir ili Dragan ili Milorad - svi bi se razbjezali po nekakvim strankama obnove i ekonomskog prosperiteta. Pokusali bi narodu prodati muda pod bubrege na pricu para - jer vise ne bi mogli na pricu nacionalnosti. Tj. Oni koji bi ostali u toj prici bili bi nadglasani od stranaka koje ne bi pitale za nacionalnost.
Ми, Срби, БиХ смо те већ давне 1991 године били против референдума за издвајање БиХ из бивше Југославије ал'нико за то није марио. Муслимани (јер тада није било Бошњака) и Хрвати су потпомогнути истим овима који су сада против српског референдума изгласали то што су изгласали. Албанци у Прешевској долини годинама славе и овековечују тзв. "Дан заставе", празник друге државе на тлу Србије, па се нешто међународна заједница неузрујава због тога а сада је одједном референдум у РС, равноправном ентитету на тлу БиХ, велики проблем. BICE GA !!!
на дан застава се не обилјежава датум када је ударен темелј будућем геноциду, то је оно шта ви не контате шта нама а и сбима осталима (осим руса) смета
Prvo da kazem da od rata niko od naroda nece profitirati i zivjeti bolje, kao sto znate. Trebalo bi svima da bude draze zdravlje i sreca svoje porodice nego nesreca drugima. Dodik, Bakir i ostali nisu vrijedni da se zbog njih ratuje. Vidim da ima dosta mrznje po komentarima (nije ni cudo za klix). Inace, treba zabraniti ukidanje i odcjepljenje Republike Srpke do ulaska u EU jer ce jedino tako svi biti koliko toliko zadovoljni.
Prije ulaska u EU morat ce se ukinuti i RS i Federacija i nacionalni kljuc. Te gluposti i nadjebavanja po nacionalnosti mozemo ovako dok smo van EU. Samo cemo dobiti nalog kao i za "Agendu". Imate do tad i do tad da to rasformirate i uvedete jednaka prava za sve - ili vas zatvaramo pa gladujte dok se ne opametite. Nece niko drzave koja kopira Nacisticku Njemacku po pravima gradjana. A gigantsku administraciju cemo morati srezati jos i prije. Nije EU blesava da placa fotelje po pripickovini.
U principu i dobro je da nisu vise reagovali. Ako nemozemo sami da rijesimo ovo pitanje (na koji god vec nacin) cemu onda drzava.
Mile je jadnik, svi Bosnjaci to znaju. Nastavi Mile sa referendumom, ako ce iko ukinuti sumsku to je jadnik Mile.
Mi cekamo odrzavanje njihovog referenduma pa da i mi napravimo svoj, tek kasnije kome se ko svidja, neka pravi koalicije.
Reko Dodik da ga povuku za prst , a članovi PIC-e pitali zašto i povukli ga da bi on prdnuo ko konj i otišao.
"suverena država" oslanja se na mišljenje stranih agenata i plaćenika da odluče o "suverenoj državi".... Hajte brate svi u osnovnu i srednju školu i učite šta je suverenost i nezavisnost, mi smo manje od kolonije ili protektorata... kakav jad... familija mi je ranjavana u odbrani BIH a sad molim Boga da se raspadne... jer ovo je RUGLO i ŠPRDAČINA
ah samo se taj referendum vrti po vjestima, ne zna se ko je sretniji Bakir ili Dodik sto se o tome sad samo prica, jer iskreno imamo mi mnogo mnogo gorih problema u ovoj drzavi od tog referenduma, kao na primjer 40% radno sposobnog stanovnistva je na birou, a koliko ih jos radi za minimalac, a i kao da ce se nesto promjeniti i ako se i odrzi taj referendum i dalje ce ljudi postajati sve siromasniji, postajace robovi kredita i banaka, a nasi politicari ce se svi uzivati u parama nasih naroda
eeeeee
Lično bih volio da održe referendum...da završimo i sa tim za sva vremena.
Ispade mi cener negdje u pm....