Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi nasi hoce da budu vidjeni,,kolona ,,rotacije,,zatamljeni audiji i slicno,,moc je to...valja se kurchiti....
Ovi naši nikad pameti doći neće... Papak se nikad ne mijenja.
Sa praktične tačke gledišta ovako krajnje odgovorno ponašanje evropskih političara (suzdržavanje od luksuza) uz nastojanje da se informacije razmijenjuju bez cenzure, je zapravo NAJVEĆE BOGATSTVO EVROPSKE ZAJEDNICE.
Da \"...\" to što kažeš nije nikakvo moralno pitanje, već je riječ o ekonomskoj računici u interesu čitavog naroda. Prisjetimo se da je u vrhuncu posljednje ekonomske krize, upravo Njemačka uspjela značajno povećati zaposlenost. A to su postigli na jedan jedini realno moguć način: Zaustaviti rast plata, a u mnogim slučajevima radikalno smanjiti velike plate, bilo direktno, ili indirektno pomoću rigoroznih poreza.
Da su smanjili sebi plate na milju evra pa bi reko aferim nego mažu oči i sebi i nama.
Pa znaš šta \"Kriza\" mnogi evropski političari su počeli koristiti autobuse poput ostalih građana svojih zemalja, još mnogo godina prije krize. U to sam se lično bezbroj puta uvjerio. E u tome je tajna društvene solidarnosti sa sopstvenim narodom, i ujedno praktičan primjer pravne države. A ne kao na Balkanu. Ja lično bih volio da ti evropski političari tu istu lekciju pokažu i nama u Sarajevu i onima u Zapadnoj Hercegovini.
U EU kriza, mjere stednje, ...a kod nas jos uvjek \"politicari\" se vozaju svojim auticima, i to sa rotacionim svijetlima, da znamo da su vazni...\"Sreca sto nismo u EU, pa bi i mi bili u krizi\"...,a nasi bi politicari mozada i saznali sta je autobus, biiklo ili pjesaka malo....
Ako BanjaLučani ikada budu imali mozga (kojeg već dugoo godina nemaju) shvatiće da su samo glupavi podanici najkrupnijeg evropskog mafijaša Milorada Dodika. Ako im ovi predstavnici iz Evrope nisu konačna potvrda sopstvene nacionalne gluposti (karakteristične za većinu srba) onda im nikada ništa neće moći pomoći.
zamisli milu na biciklu :D
ZUKORLIC ima u pratnji 10 bmw x 5 covijek se zareko na skromnosta sve zaradio postenim radom pravljenjem zapisa i saljevanjem strave
Pa kod nas se u kafanu ide helikopetrima, a oni se vozaju busevima...joj jest ova Evropa zaostala, majko mila!
Zar mislite da će se naši političari spametovat? Grdno se varate! Žalosno je da hiljadu puta bogatiji od nas u BiH trebaju nam držati lekciju o skromnosti!
kad vidim te gay ove nase quasi politi care, muka mi bude tri dana i ce tvrti povracanje...j e bo ma ter, kak va je to bagr a po dla....za takve je ca co za kon
stojis negdje u gradu na semaforu, cekas zeleno, kad vidis u retrovizoru neku hajku zestoku,..rot acija, si rene jee povi...sam jos sto helik opteri nelete, to je ur nebes ma hajde...je bo o ba mu, onda gledaj sk lanjaj se ako boga znas, zure oni..ma hajde..ko sto su zurili u dobr ovoljac koj,na bistr iku u pof alicima itd. kuka vice proklete
OPET ne vidim razlog vase kuknjave kad ste vi glasali za njih ;)
Zao mi je ali MI smo ih birali. I ponovo cemo sigurno. Ako nase politicare zovemo \"seljackim\", sta smo onda mi ? Ovce ? Bitno je da svi glasmo za \"svoje\" i damo im pravo da rade sta hoce. Kada ce ovaj glupi narod BIH shvatiti da , Dodik, Haris, Bakir, Zlatko (zao mi je nema mjesta za sve) misle samo na jedno, sebe. Pa ih vi birajte ponovo, i, mrzite se, narode.
seljacine dosle na vlast pa je potrebno lijeciti kompleksne bitnosti