Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ambasadore Turske, obiđi malo ove uboge bijedne jadne i gladne penzionere koji imaju između 330 i 600 KM pa da vidiš šta je božiji emer i kako vladaju demokrete. Ovdje ima više bijede nego što normalan mozak može i zamisliti.
Sejo-Kalaš ,,Okto bru,, - nema M Narod sam i ja ali ne dadoh glas ovim što su kao pobijedili. Ali ja odlično znam kakav je ,,moj,, narod pokazao se i kada su bili protesti izađe ih 30 do 50 i to sve isti. Jad smo mi skoro svi, nama i ne treba bolje. ŽIVA ISTINA JE KAKAV NAROD TAKVA VLAST.