Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa što napadoste ukrajinu kad "nije protivzakonito"?!
idi u pm
Mogao bi "gosn" ambasador malo smanjiti kamionski šlauf oko struka! Pogledajte tovariša osljika što je nakvaso! E ti ćeš nekome dijeliti lekcije? Pa to ni Staljin nije mogao, Tile mu je hladno rekao "sikter", tako i ti isto!
Ovog tipa treba sutnuti iz zemlje i zatvoriti rusku ambasadu nije nam potrebna
Tako je, a one iz Gornje Maoce da povede kod Kadirova u Ceceniju!
@BobaBG70 sta je tebe briga za maocom i stotinjak ljudi tamo ? ne vidim nikakvu vezu tebe iz bg sa tim niti uopste sa dogadjanjima u ovoj drzavi kao sto mene zaboli cosak desnog uha sta se desava u bg i srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
KAo fino održati refrendum u relaksiranoj atmosferi, a do 2018 i refrendum o otjepljenju, sad je dokazan kao legalan, samo je pitanje kada.
Oko refefenduma nema napetosti. Svi samo čekaju da se to završi pa da sjedu za isti sto i dobro se najedu i napiju.
Pa logicno da ce oni njih podrzati isto sranje drugo pakovanje samo zastavu naopacke okrenes
Vodi hin sa sobom u Rusiju.
Krmak debeli
Pipicu smanji promile u krvi
Ovo ce sve Erdogan i Putin srediti, a ovi nasi vazali ce naravno da poslusaju. Haj' sad', masite zastavama!