Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gradjani BiH mole ovog i sve ostale ambasadore iz PIC-a da smijene ove \'demokrate\' vec jednom. Naime, izabrani zvanicnici neka iznose svoja misljenja kojim krse zakone ove drzave u kafanama i svojim kucama a ne u javnosti.
sve lijepo receno, samo moras ti to njima u rs moj ambasadore jos i nacrtati....slabo kopcaju
Nećemo ni u EU ni u NATO, ni zajedno ni odvojeno. Muslimansko- hrvatskoj federaciji u BiH sretan put, nek idu u tri lijepe ako vole, ali bez RS!
zeno 09.11.2012. u 16:25 @Manuela ne seri previse , budi mu ti prvodilac ----------------------provodilac nikako, mozda prevodilac
@Manuela ne seri previse , budi mu ti prvodilac
Bravo za tako REALISTICNU EVROPU, KOSOVO nikako nije moglo sa SRBIJOM u Evropu, REPUBLIKA SRPSKA nikako nemoze bez FEDERACIJE BiH, ovo ko ne razumije taj je totalno GLUP, demokratski-nema sta.
Smatramo da naša podrška, koju pružamo sami i u saradnji s drugim zemljama i organizacijama, mora doći do svakog ko živi u toj regiji i to sam vrlo jasno rekao i predsjedniku Dodiku, rekao je holandski ambasador. -------------------------------------------- ako si mu na holandskom rekao, taj te nije razumio. Ako si govorio njemacim ,francuskim, nedaj boze engleskim jezikom, taj isi te je jos manje razumio.On je navikao svaki jezik prevoditi na svoj nacin.