Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se stide naše seljačine i neka poslušaju kritike ambasadaora Japana koji im je zapravo otvorio oči i rekao šta misli o tim nadobudnim seljačinama u crnim limuzinama i glavurdama ko u volova
ne znaju oni za stid........da znaju davno bi pognute glave otisli i ostavili politiku mladjim pametnijim i sposobnijim od sebe
Samo je nama jos uvijek normalno da nam se 20 godina od zavrsetka rata jos uvijek nesto donira kao mentalno zaostalom narodu.
i naravno vozila i oprema ce biti parkirana u Sarajevu, nedo bog da nesto ode u Zenicu Tuzlu Biihac ili bilo gdje drugo, pa moraju sarajlije da uce roniti, ova ronilacka oprema dusu dala za Mijlacke i treninga.
zamisli kakva je to zemlja I mentalitet ljudi..prije 3-4 godine I cunami I nuklarna katastrofa ih pogodi, al opet koju godinu poslije, ONI urucuju donacije.
Svaka cast Japanu! Al brate postrojise ljude u perajima na suhom, svasta.???
Sad u CZ trljaju ruke, ne moraju kupovati ovakva vozila jer su ih dobili bajde e sad ide povišica plaće....
Tebe treba odmah postaviti za šefa penzionerske organizacije, koji nisu kadri išćupati ni fening od države za povišicu penzionerima, dapače, potpisuju njake sporazume, niđe veze, a ljudi rintali 40 godina i danas im daju socijalu od 200- 300 eura.
Haj sad glavonje recite fino japancima: "Dragi japanci, hvala Vam sto nam pomazete iako imate svojih problema, ali mi cemo ove masine u remont, ko sto smo i vase autobuse"
I sve otišlo u sarajevo
Kakva bi BIH tek bijeda bila da nema ovih stranih donacija... U mom kraju svaki veći projekat finansiraju razne strendžerske organizacije.
kaže ministar "Moramo biti opremljeni i spremni na reakciju" ali ako ikako može od tuđih para, jer kasnit će nama ministrima plata ako se budemo opremali od svojih.
majko mila levata...pa znaju li oni da nasi trose na skupocjena auta za kurCenje...a ovamo guzu podmecu za donaciju...
hvala braći i sestrama iz japana. velika nacija u svakom smislu te riječi.
sadakistan
Dragi Japanci.
vrijeme je vala da mi kakav poklon japancima da posaljem. evo na primjer mrkva i zeljo bi mogli poslati tisucu/hiljadu cevapa sa prilogom lukom i kajmakom.
Japanca za premijera ili predsjednika
...ako nista bar za visokog predstavnika