Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek skolovan (PhD), perfektno prica Engleski, ima medjunarodnog iskustva, odnosno rad u medjunarodnim organizacijama, itd. kamo srece da ih imamo vise ovakvih na polozajima. Nisam njegov simpatizer, niti potparol, ali sasvim slucajno ponesto znam o gospodinu iz vremena kada nije bio u politici i drzavnoj sluzbi.
Ešhedu ELI, prvi put čujem da MAlezija ima kralja. PA u BiH treba pod hitno uvesti cara, kraljevi već odavno već postoje !
A ovaj Hadzikadunic je extra kakvi su nam inace ambasadori. Kakav je bio onaj prije, ovaj Kadunic i da ne nista ne radi, super je.
Cuj skolovanje nasih ljudi nekakva pomoc, pa malajci ne jebu ni 2% ni svoje kadrove ako su zavrsili malezijski fakultet. A tzv. "Kralj" je teski folirant i nece se ni po guzici pocesati za bosnu. A ima i svojih problema, ja bi reko da cemo mi ubrzo njima morati pomagat, a ne oni nama.
nezaposlenost u maleziji je 3.6 % . Toliko o tome koliko ne jebu svoje kadrove
@seda Hahaha .... cega bolan 3.6 % nezaposlenih???? Sultanove porodice?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)