Proglašen nepoželjnim
0
Ambasador Gvineje Bisao nije napustio BiH
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda bi prvo trebali pitati gvinejce da li oni uopste imaju ambasadora u bih :)
IS THERE GVINEA BISAO, AND IS THERE BOSNIA AND HERZEGOVINA??????
Pa kod nas svaki prevarant i ubleha moze proc, svakakvih \"ambasadora\" mi imamo. Vise na ovom linku: http://www.svevijesti.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=22056&Itemid=215
E jos da mi je znati sta nasi kontrolisu od ulaska i izlaska..kad elektronsku kontrolou pasosa imaju na 2 granicna prelaza i aerodromu... Jedini nacin da ljudi sa GP Visegrad saznaju jel neko usao na Izacicu je da nazovu na telefon i pitaju, te se nadaju da su ovi zabiljezili nesto umjesto mahnuli \"prolazi\"..
Uhapsite ga i otjerajte
DIVI GA pa to je vanbracni sin Safeta Isovica ziogu se sa Izetbegovicima i u VELIKOM JE RASTALIVANJU SA VLADOM treba vremena to RASTALIT. OVCO GLUPA BOSANSKA OTPOR
cuj sto ga tjeraju - tjeraju konkurenciju!
izgleda da se nisu slozili oko provizije
Ma nabijema ga i njegov diplomatski status. To je naš krelac. Bilo neki dan u medijima pišu da je rodom odnekle iz Vojvodine ili tako nešto. Prezime promjenio da zatre trag jer ga traže u Interpolu.
Dodje l mu sta Milorad Dodik? Pravo lice :D Ko da je sis\'o sa pijace arizona ociju mi :)
Mogao bi glumiti u Mućkama
Bas onako ima diplomatksu facu!:)
vugla mu je prava balkanska
Pa covjek usao u fazon samo. Svi su veliki funkcioneri ovdje persona non grata. Daj nek i ove politicare protjeraju.
Ma ubio se za Bosne! Sto ga tjeraju, nije mi jasno..