Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I samo to reko?
Dakle, ambasador daje smjernice, bh medijima kako da izvještavaju o Erdoganu i Turskoj! Ni slučajno da se pomene diktatorski režim ovog Mossadovog isprdka, koji na svojim rukama nosi krv hiljada muslimana! Mi na Balkanu treba samo da obožavamo Erdogana, a on će nam slati svoje džemiće kremiće, čokoladice, hošafe, i ostalu tursku otrovnu GMO robu, a mi ćemo naš novac ulagati u Austrijske i njemačke banke. Idealna podjela plijena. Balkan je dat Turskoj da ga ekonomski izrabljuje, a Švabama da upravljaju našim novcem. Uz to Visoki predstavnik mora biti Švabo, ili neko pod upravom Švaba: Shiling, Lajčak, Petrich, Incko....Pošto je Bosna prodata Austriji, ovdje mogu egzistirati samo švapske banke: Sparkasse, Unicredit, Hypo, Reifeissen, i sl. Bando jedna imperijalistička!Naravno uz sve to trebamo obožavati Erdogana!
meho007,šta si toloko zapjenio.Ne podmeći drugom ono što nema nikakvog smisla.Okupaj se hladnom vodom, možda ćeš doći sebi,osvijestiti se.Ako misliš da to što pišeš nešto vrijrdi onda se predtavi vlastitim imenom i prezimenom.Ti ili se stidiš onog što pišeš ili se stidiš samog sebe ili je u pitanju i jedno i drugo.
Ti mora da radiš za Ambasadu Turske! Skontajte već jednom, ne možete nas ubijediti da je Erdogan svetinja, kad je to jedna obična CIA-ina pudlica!
Dao im čovjek smjernice, kako da hvale Erdogana, Mossadovog isprdka, koji je uvijek zabijao nož u leđa onima koji su mu pomogli u političkom uspinjanju. I sad svima nama treba Erdogan biti uzor, i trebamo pustiti da Turska ekonomski uzjaše cijeli Balkan. Turci će nam uvoziti džemiće, kremiće, kompote, hošafe i druge GMO otrove, a naš novac će teči austrijskim i njemačkim bankama! Lijepa podjela plijena. Pošto smo mi prodani Austriji, svaki visoki predstavnik mora biti Švabo, npr:Shiling, Petrich, Incko, a novac nam ide preko Sparkasse, Reifeissen, Uni credit, Hypo-sve švapske banke, a nosit ćemo turske gaće, hlače i košulje, i ima li sreći kraja. Naravno, obožavat trebamo Erdogana! Fuj, bando imperijalistička!