Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poturice ce vise unustiti BiH nego Turci za vrijeme agresije...
Turci misu bili afresori vec osvajace jedni od najvecih u historiji civjecanstva, djikani su pak najnespisobniji agresori u historiji ni Kosovo nisu uspjelu zadrzati:)))))
@lale gator osvajanje tudje teritorije je agresija. Poturice su presle na stranu agresora turaka, udarili na svoje. Tako da morate biti presretni sto imate 23.4% teritorije i sto vas nismo sa turcima protjerali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ambasadore ima li bujruma u ambasadu u KL?
Ajmo sami ulagati u turizam, da ostaje novac u bh!
Gdje su Njemački, Švedski, Holandski, Francuski, Italijanski , Austrijski, Švajcarski investitori mater ti hebbem i tebi i tim peračima love ???? Vešeraj ste otvorili u BiH sjeme vam hebbem ! Što ne dovedeš LIEBHERR iz Švice u BiH da proizvodimo frižidere kao što su Bugari uradili hebbo ti sve svoje usta , nego agituješ kod tih malezijskih bandita da peru lovu preko hotela i nekavih tržnih centara ovdje Hadžikaduniću nesposobnjakoviću ?
@brcak108 Sa dimnjacima ili bez ali fabrike svakako , međutim to ugrožava njemačke nacionalne interese jbg.
Hu Iz jU?!?
"Ilustrativna je kampanja Qatar Airways-a koji na gradskim autobusima na lokalnom jeziku u Kuala Lumpuru promovira Sarajevo kao jednu od svojih novih destinacija."
Kada bi svi mi barem jednom prijatelju iz inostranstva iz bilo koje zemlje uputili poziv da posjeti nas grad i zemlju turisticki, bilo bi nam pametnije, nego sto samo pljujemo po svom, pljujemo po turistima, segacimo se sa ljudima koji pokusavaju privuci strance da nas posjecuju, jer imaju zbog cega. Ne, mi samo kukamo i placemo kako nam je lose, kako nas vode lopovi - a ne mijenjamo ih, i samo se*emo po portalima i drustvenim mrezama kako je tesko. Od nas samih treba krene promjena na BOLJE!
Vidis od kako je ovdje da covijek tamni od muke, kakav turizam nemamo ni ulice do neuma
ko treba da opere ""neku"" kolicunu para
--- više u Turizam ! Znao sam. Malezija je jedna zmelja apsolutno bez turizma i radni ljudi se moraju otić negdje relaksirati. Zadnja turisiičke ulaganje u BiH ( Bosmal NEboderi) OD MALEZIJSKOG SADAKUL FITRA !!! ( jadna majka tek AKCIZAMA) je završilo u DŽEPOVIMA PORODICE BUDJO i DRUGIH UGLEDNIH PORODICA MISLIMANSKE BRAĆE ! Da tu nije šta kanulo i sultanu IMTa apsolutno me niko ne može razuvjeriti ! Dakle vrijeme je ZA NOVA ULAGANJA !
Koja si ti neznalica! Malezija zemlja bez turizma? Jesi kad čuo za Pulau Tioman,Langkawi,Pulau Penang,Sandakan,Petaling Jawa,jednu od najljepših prašuma na svijetu na Borneu,vrh Kota Kinabalu......? Zašto pišeš gluposti i neistine?
@brcak108 Pa vidi se da si brčak i ne znaš šta je to i čemu služi književna forma satira. Za ismijavanje. Upravo takvi nas SATIRU NA SVAKIM IZBORIMA. :(
joj mu face hahahah ko da ga karnuo malezijski shemale
Trguje se sa onima koji su ti najblizi a ovaj se javlja iz Malezije dok BiH granici sa najrazvijenim dijelom svijeta.
who the f*** Emir H i sta je uradio da bi zasluzio ovu poziciju? gdje je prije radio?
Sojic i Singapurcani.
dobro, kazes zele ulagati? Sta mi imamo od toga sto oni zele da ulazu? Zasto vec ne pocnu s ulaganjem?
u sta ? pa kada vidis kako Zukica puste ko normalan marku da donese, pa sta da investitor ocekuje sutra kada mu Zukic i slicni traze 100 000KM za dozvolu ili ga pocnu reketirai.
ko da juce nisu sve ambasade odaslale depese u svoje zemlje(nakon Zukicevog izlaska) da je BiH sprdancija od drzave i da ovdje ne vlada Zakon osim za sirotinju! i da je veoma rizikantno ulagati