Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas narod umislio da je nesto bolji od Bugarske ,Rumunije.... nista bolji,mnogo veca bijeda ,samo ta lova iz dijaspore drzi nam neki malo bolji standard a vjerujte i to ce stati vrlo brzo ,jer nove generacije su se okrenule drzavama u kojima zive i njih Bosna ne interesuje,tako da nece biti ni slanja plata u BiH.
Svaka cast Bugarima.
Tako je Edise! Upravo nasa slavenska braca Bugari, su prva zemlja koja je priznala nezavisnost Bosne i Hercegovine, i treba biti vjecito hvala Bugarskoj na nesebicnoj podrsci u najtezim trenucima. Blagodarime Balgarija!
Evo usracu se sad od srece..Cuj Bugarska..
KO PODRŽAVA?
Kako uredan sto. Skoro nista na njemu.
Klix prestanite da pisete ovako duge textove u clancima, izmori ovo ba.Znas koliko sam se napatio dok sam ovo procitao.Da je makar Dodik, pa hajd:-)))
Realno, Bugari ne mogu podrzati ni sami sebe.
Jel ovome treba neki komentar. Vratimo se u 1976 i pokušajmo u tom kontekstu sagledati izjavu: Bugarska snažno podržava Bih na putu EU ! Pa Bugarima je tada bio san da dobiju vizu za YU ! :))) Čestitke našim zaštitnicima !
Bugarska podrzava? Napredovalo se narode!