Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srpski krvavi krst i crkva=genocidasi i ubice!
Kako neki ljudi idu samo sa funkcije na funkciju.Jel ovo onaj Arnaut iz 92 god.. Pa zar više nije u penziji ili misli da će svjet bez njega propasti.
$$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ \"Anali\" franačkog hroničara Einhard-a, IX vijek Izvor stariji od Porfirogenita, više od sto godina, franačkog hroničara Ajnharda. On u svojim Analima opisuje i ustanak panonskog kneza Ljudevita (818-823). U tom svom delu, za našu istoriju dragocenom, Ajnhard na jednom mestu kaže kako je Ljudevit jednom prilikom pobegao iz Siska i otišao među Srbe. Po svemu sudeći Srbi su tada živeli negde u predelu Une, čak možda i zapadno od nje, sasvim verovatno na području današnje Like. \"Liudevitus Siscia civitate relicta, ad Sorabos, quae natio magnam Dalmatie partem obtinere dicitur, fugiendo se contulit\" , sto odgovara: [Ljudevit (knez donje Panonije 822.) ostaviviši grad Sisak, pobeže k Srbima, za koji se narod veli, da poseduje veliki do Srpske Dalmacije)
bice Beograd ponovo pasaluk
Netreba nam ta ambasada u genocidnoj smrdiji odande i cigani bjeze.
ma slovenci su alpski srbi ...
Biće Beograd Srce Srbije