Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH su već spremne palete s friškim VSS kadrom, umotani u celofan, čekaju put za Njemačku. 😅
Kakav je strašan ublehaš ovaj Arnaut, mešetari i kokošari u pet različitih stranaka zajedno sa ženom koju zapošljava bez konkursa od aerodroma do ambasade. Dobija zamah i kvalitet jedino u odlasku iz Bosne.
Ambasador Arnaut! Fuj…tri ti majke… da se on uvali u tako strateski vaznu fotelju za Bosnjake u njemackoj.
Ljigavac.......
Ampak sam zamrznuo desnima, ampak lijevima
Jel opet na aerodromu skršio jedno dvaes milja eura.
Zbog toga Dodik danas kuka kako se sjednica odlozila. Becirovic ne zivi sa svabama vec sa Srbima i Hrvatima i jasno je sta je za BiH prioritet.
Evo nama naseg uhljeba, pardon Arnauta... Gledaj ga, rodila ga majka. Ko ceka, doceka funkciju, pa makar morao promijeniti 19 stranaka u medjuvremenu...
primio ih u špajzu
Ima li gdje da se ovaj uhljeb Arnaut nije uhljebio!? A tome možemo da zahvalimo Našoj stranci koja je ovog uhljeba i bivšeg člana SBB-a zagrlila i uhljebila kao ambasadora! Sramota za BiH diplomatiju!
Napokon imamo skolovane, visoko obrazovane osobe u svijetu! Koja razlika : Arnaut + Becirovic / dzaferovic + skaka !!!!!!!!!!!!! Ni priblizno! Ova dvojica zelenih nemaju skole kao ovaj jedan. Jadna majko ko nas je sve predstavljao!
Radi Trojka , 👍👏👏👏