Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Fahru jos bolje moci prisluskivati.
HAKUJTE PAYPAL I WESTERN UNION TO SU DVA GLAVNA KANALA ZA FINANSIRANJE KRIMINALNIH RADOVA MADA SU OBA AMERICKA PA NE VJERUJEM DA IMATE DOZvOLE NEGo CETE VI LEVATI CACKAT PO RAJFAJZENU I GLEDAT KO JE KOME POSLAO 100 MARAKA IZ NJEMACKE DA MU SKINETE 10 POSTO PROVIZIJE JER IPAK JE TO JEFTINIJE OD PP I WU KOJI SKIDaJU 15 POSTO.LEVATI.
evo vam ovo,skopcajte da mozemo pratit sta se desava ;) ma ja ba !
Ništa bez Đido Move i ruske škole.
...sad će si nakupovati kojekakvi šefići kriptirane mobitele i laptope, pa se kerit po čaršiji..........a opremu za policiju naručit iz kine........
Nayebace samo Maoca..
Donira li i Dragan Lukaču specijalce za zaštitu njegove malenkosti od operativaca kolege Čampare sa slike ? NEki dan se žalio da mu spremaju likvidaciju ko doministru Leotaru. Baš bi bila ironija da to bude uz pomoć opreme koju je donirala VB vjerovatno za borbu protiv islamskog terorizma ili ruske veze !
e ovo je nesto konkretno..........a ne preljevanje iz supljeg u prazno tipa.........prenos znanja i najboljih praksi........
kad ces biti moja konkretno :P
@niggasinsarajevo cesce mjenjas nikove od carapa..........pa evo konkretno......tvoja sam
PRIKAŽI ODGOVORE (4)