Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav i zahvalnost Njegovoj Ekselenciji Americkom Ambasadoru Patricku Moonu-u i Ambasadi USA na podrsci...!!! USA su ODUVIJEK BILI ISKRENI PRIJATELJI DRZAVE REP-UBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! LOVE, LOVE, LOVE USA...!!! USA & REP-UBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA 4EVER...!!!
JEDNA I JEDINA ARMIJA REP-UBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE ZA SVA VREMENA...!!! I nikada NECE biti PODJELE Vojne Imovine Rep-ublike BiH-e na entitete, NIKADA, ZAPAMTITE...!!! Pozdrav POSEBNO Ministru Cikoticu i NARAVNO SVIMA KOJI OSJECAJU BIH-u ko SVOJU DRZAVU...!!! BIH4EVER...!!!
Sarajevo X je ZABRANIO DA SE PISE i prodje na komentaru RIJEC REP-UBLIKA ...!!! STO LI...?!!! KOME LI TO U SARAJEVU X smeta RIJEC RE-PUBLIKA...?!!!
6 godina? pa duze postoji VRS :)