Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reakcija nadleznih nije izostala. Svi su osudili odreda, steta sanirana u roku od 24h. Svaki Bosnjak se od toga ogradio. Ne vidim da je neko u Prijedoru jutros osudio onaj barbarizam. Nismo isti i tacka.
Na kraju krajeva ko kaže da neki Dodikov pristalica iz RSa nije napisao ime Cace, ubice 12 branilaca Sarajeva, da bi stvorio pravdanje da su “svi isti”? Ja prvi ne znam nikoga ko Cacu ne smatra izdajnikom RBiH.
@gooUser426 Koliko brzo je Nesic dosao na Kazane sve upucuje na to ali opet i ako je neko nas uradio svi smo osudili i to je velika razlika.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dok sute o Dodikovim prijetnjama secesijom. Naravno.
Ne optužbe Sarajlije neonacisti, to niko iz Sarajeva nije uradio,to je maslo onih koji crtaju murale vojnicima wermahta I ratnim zlocincima,stoji ti tablature ratnim zlocincu 500 m od tvoje kancelariji I to ne spominjete, skloni table mladicu sa ulaza u Sarajevo monstrume
Majmuni licemjerni
Šta mislite vaša ekselencijo da naredite fašistuma iz GENOCIDNE tvorevine da bošnjačka djeca u školi uče maternji BOSANSKI jezik !!!
Ima li, anbasadore, kakva izjava o uništenim zastavama u Prijedoru?
Dok DoDick kreira dokument o mirnom razlazu, pogledajte vi sta je u fokusu americkog ambasadora. Strasno na sta je Amerika spala. Gej parada i spomenici.
ZIVI I ZIVIT CE CACO U NAMA
Ovaj Marfi je pravi klaun.Čime se bavi ambasador najveće svjetske sile Tito te neyebo.
Sramota od spomenika kako god, ne zna se ko su žrtve i zašto su ubijene, kao random spomenik na groblju.
A SAD KREĆU VELIKI NJIVINI KOMPROMISI NA KOJE SE ZAKLEO I ZA KOJE JE DOBIO DIREKTIVU OD MARFIJA I SATLERA: 1) VUKOJA IDE U USTAVNI SUD, 2) PADA AKTUELNI DOLAZI NOVI CIK PO MERI DODIKA & ČOVIĆA, UDARAJU SE TRAČNICE ZA NOVI IZBORNI ZAKON. A SVE U DUHU NJIVINE DEVIZE: ISPORUČUJEMO SVE I TO JE MINIMUM ISPOD KOJEG NE IDEMO.
Neoglasavas se kad povratnici Bosnjaci bivaju napadani po manjem entitetu, kada Covic i drustvo velicaju ratne zlocince
I VEĆ VIDIM PLAČLJIVU TROJKU KOJA MU TRČI U ZAGRLJAJ: "NEMOJ MILI, NEMOJ DRAGI, HAJDE SAMO ZINI ČIME DA TE "RELAKSIRAMO". HOĆEŠ DA MAKNEMO STRANE SUDIJE, HOĆEŠ DA TI POKLONIMO NOVI "CIK", HOĆEŠ IST. INTERKONEKCIJU...RECI ŠTA ĆEMO DATI TVOM PAJTAŠU ČOVKETU..." KONAK ZBORI: "HAJDE BA, SKIDAMO TI OPTUŽNICU, MALO SMO SE ŠALILI..!"
U skokovima!
Cekaj ba sta smo ovo dozvolili? Da neka ambasada reaguje kad se 'oskrnavi' spomenik? A kad se napadnu povratnici u manjem entitetu sute ko zaliveni? Kakvi su to arsini i do kad cemo klimati samo glavom?
Sve nam je jasno, jos od 1993. Hvala prijatno
Ovaj k'o Vegeta...