Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad ce opet prepucavanje preko naših leđa a dokle??? USA daje podršku Rusija meče veto i unedogled a nama pakas samo raste od sexa... Za par godina imat ćemo dupe ko babuni....
rijetko pametan komentar, bravo
Ništa, navijajte za Putina pa će nam ovako bit još 1000 godina. Umjesto da se već jednom opredijelimo za to ko nam je saveznik, mi vazda hodamo između istoka i zapada. Zato i jesmo na "ničijoj zemlji" već toliko desetljeća
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mevlid i baja vs americka ambasada..
"srpske etnicke cjeline" ? "srpske autonomne regije i oblasti" ? a gdje su drugi narodi? Nema vise "srpskih autonomnih regija i oblasti" nema "srpske etnicke cjeline" i sta sada? Mjenjajte datum ili otvoreno priznajte da na taj dan slavite svetog savu, bice lakse.
Sta americku ambasadu briga za ovo uopste! Sta se oni vise mjesaju!? Mora se imat kila secera u kuci, ne mogu dvije, mora se pisati na kant ne moze normalno itd...
Okaci na moj obrezani, ako ne spane.
Aj ne serite vise, koliko postoji presuda za Mostar i Sejdic i finci, pa sta. Ista grupa poltrona donijela odluku i nemoze.
Ambasada SAD sprema novi paket mjera u BiH. Radi se o ukidanju svih narodnih imennilaca pa i ljudi koji će morati mjenjati lične podatke kao i novorođena djeca koja više neće moći imati nikakve veze sa narodom iz kojeg potiću. Kako će to da urade? Pa jednostavno, primjenit će zakon o registarskim tablicama, tako da će recimo neko ćije je ime i prezime Stojan Stojanović u buduće će se zvati npr. 745-B-248. Tako će se rješti viševjekovna netrpeljivost zavađenih naroda BiH.
Ako neko želi da mijenja poziciju Ustavnog suda, onda će se morati i mijenjati neke druge pozicije u BiH. Nisu slučajno 3 sudije stranci u Ustavnom Sudu BiH, jer se znalo u Daytonu i prije 20 godina kakav je komplikovan ustav BiH dobila te da su opstrukcije moguće na mnogo mjesta. U tom slučaju, dovode se u pitanje Daytonski sporazum, pozicija entiteta, entitetsko glasanje, način odlučivanja u Parlamentu u BiH i slično. Sve to ide u paketu.
...jes. ko što su se poštovale i odluke ustavnog suda sfrj 90-e.
Kurva osta je Rospija tako su Politicari kodnas 🙊🙈🙈.
ovo klix samo ponavlja jednu te istu priču da smire javnost. nikad ovo nije objavila američka ambasada. amerikancima, rusima, kao i zapadnoj europi je prioritet uništenje glavne baze i obučnog centra muslimanskih terorista na 23%.
Bože gospode kakvih sve kretena na ovome portalu!
dodik je vas igrac
Baš!Dodik se eno ubi od straha ali vas je......pa rastura!
Moraju se postovati, kao sto su se morala postovati i 91 druga osluka Ustavnog suda. Pa nikada nijeispostovana. Sto rece Bake juce, ne postoji rok do kada se moraju ispostocati, tako da tamo nekad 2107 bude nesto od toga.
Jedino se mora umrijeti...
Ispostujte oni 90 setak do sad pa cemo dalje.
Na slici vidimo bosanski i parlament i predsjednistvo i dom naroda i sva ministarstva..sve odluke dolaze iz ove kutije