Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zadnje 4 godine je Sarajevo uplatilo skoro 3 milijarde KM vise poreza od cijelog rsa, debelom dajte kaznu a kazna za glasace stoji u mome komentaru.
@41ustase45ujameupase javi se kaznjeni.
@41ustase45ujameupase nista.. grijem te ko podravkin govedji gulas.. cekaj, mozda jesi ti na vovoj sliKi. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
sve se moglo lijepo završiti... u RS-u 9.januar... OK... nek' bude... proglasiti Dan Federacije kad je Oluja počela, tada je i krenulo oslobađanje većeg dijela federacije... i Hrvati u BiH bi to rado slavili... pa kad se mi jedemo kad je 9-ti januar, nek se i u RS-u jedu kad je proslava Oluje... u Srbiji se zbog toga već ionako jedu... i mirna Bosna... pa kad nam sole pamet time da imaju pravo slaviti šta oni žele, onda vala imamo pravo i mi slaviti šta želimo...
@mojdobriprika haha... taj drugi referendum bi bio o ukidanju Dejtonskom mirovnog sporazuma... a to znaci vracanje na stanje prije toga - dakle, ratno stanje... ne radi se o tome da li bi neko zaratio ako bi se to desilo... to bi upravo bila objava rata... ne znam kome to nije jasno... radi toga se uostalom i ratovalo... srbi nisu uspjeli pocijepati BiH, na papiru je cijela... a bosnjaci su dobili rs zauzvrat... niko nije zadovoljan i tako ce ostati sve dok neki eventualni rat to ne promijeni...
usput, federacija bih, dakle:predsjednik i vlada, bi trebali priznati nezavisnost kosova, kao sav normalan svijet... u rs-u ionako ne mora biti kosovska ambasada niti konzularno predstavnistvo... bakire, bakire... ponasas se kao los politicki analiticar u nekoj zutoj novini, a ne kao predsjednik... nek' si ti sebiju postavio dje je htjela... fuuuuuuj... to je tebi vazno, jebes drzavu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodik se neće mirno predati i to Ameri vrlo dobro znaju, ako dodje policija po njega biće oružanih sukoba.
Nadlezne institucije ? Kako? SIPA i vojska udruzenim snagama?
Kako će nadležne institucije riješiti kršenje zakona, pa pola njih je i glasalo na referendumu na čelu sa članom predsjedništva BiH-a, u y*bem vam CIA i FBI-aj
Zeleno svjetlo za hapsenje
Vise bi volio da se ne mijesaju strane zemlje, jer su se mijesale 92 pa znamo sta se desilo
Zato ovo i rade sada, pravdaju se i ponasaju kao debili, smirili su Irak, Libiju, jos ce dapobiju naroda po Siriji da nece pasti na um vise nikome da se tamo pobuni, prebacice ISILOve ljude u Evropu, tako da ce oni biti mirni.
tuzilastvo bih predsjednice bih bolju asistenciju necete dobiti sad ili nikad
Ko o čemu, QRVA o poštenju i Amerika o pravima i slobodi građana.
Mile na haparatima ali zahtijeva samo rusku ili srpsku hinfuziju,jer ipak je on djikan herojcina ..
Eh sad lagahno Gospodja Amerika ulazi u zavrsnu igru.Znaci,stav Amerike jasan od pocetka.Uz jedinstvenu,nezavisnu,demokratsku Republiku Bosnu i Hercegovine.Mozete se igrati igara,ali kad oni kazu da je dosta onda ce neko oplakati. Poslije ovog njihovog jasnog stava i izjave ispada da su srpski politicari niz vodu bacili 2 miliona KM. A hajde da cujemo i reakciju brace im u Srbiji i Rusiji. Ja mislim da ce se Vucic ostro suprostaviti Americi,kao i cijeloj Evropi.
a toliko su juče bili sretni, ciče, vrište, raduju se .. po ovom klixu
gospoda amerikanci su ocito ocenili da smo se nedovoljno klali
@HAL90olo O kakvom klanju ti pricas?Po cemu ti zakljucujes da Amerika zeli to?Hajde navedi jedan validan razlog za takvo razmisljanje. Amerika zeli jedinstvenu i stabilnu Bosnu i Hercegovinu,a to su potpisali prije 20 godina svi,ukljucujuci i Rusiju,Srbiju,Hrvatsku. Sta je sad sporno odjednom? E ako neko razmislja o secesionizmu,separaciji,itd. onda mozda i bude novih klanja,kao sto ti to fino rece.
@anamoon vec su jedom to uradili (nagovor alije da odbaci kutiljerov plan koji je prihvatio). izgleda da nista nismo naucili. sto se tice BiH tu secesionizma nikako ne moze biti iz razloga sto je BiH nastala kao federalna jedinica SFRJ. tako je dobila glavni grad i granice koje je hrvat nacrtao. Specifican slucaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vi ste jos smjesniji
dodjite ameri da uvedete reda malo hehehehe...uvedite nam demokraciju hehehe...sjeme vam se zatrlo
Amerikanci su jedini međunarodni faktor koji ne djeluje anemično sa šupljom pričom. Bez američke podrške, nema ni BiH... zato ustat' i reć' Sjedinjene Američke Države.
@Ajatolah_ ne vuci me za jezik bogati. bacit cu kompjuter kroz prozor dzabe. ako ti prijatelju ne znas koliko je amerika zla do sad ucinila cijelom svijetu i jos uvijek cini onda mi nemamo sta pricat.
Nevjerovatno je ponašanje muslimanskim političara a klix samo dodaje sa senzacionalističkim naslovima. Više se bavite osporavanjem refernduma nego bilo čim u vašim životima. Ako je BiH stvarno demokratska država, u čemu je problem da se narod izjasni da li nešto podržava ili ne. Mene ako pitate, trebalo bi da je dozvoljeno da se organizuje i referendum i da se narod pita "Da li podržavate da se BiH zove Kineska republika BiH?". Narod neka izađe i neka kaže svoje. Sram vas bilo!
slade94 , vidis li gore kako je Ankl Sem lijepo napisao " cilj se ne može postići simboličkim referendumima, političkim poziranjem i nacionalističkom retorikom, već samo marljivim radom na ključnim socijalnim, političkim i ekonomskim reformama " ..... kolika god djubrad oni bili ipak imaju dvije ciste , kojih treba svi da se drzimo . I ovo oko referenduma nije ponasanje " muslimanskih " politicara , nego normalan odgovor na " referendum" .
Ono što ne razumijete jeste da nema loše popularnosti i što više napadate Dodika, to je narod više iz njega, pogledajte Vuk sa Vol strita. ;) @gradimir
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
za BALIJE IZ "SDA" a gdje vam je Turska sad bila, sta je ona rekla , usutili se ko cke zadnje, samo Amerika 100%