Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suverenitet i teritorijalni integritet BiH nije moguc bez drzavne imovine! Ako RS dobije drzavnu imovinu kako Schmidt planira, to je kraj drzave BiH.  Sprijecimo Schmidta da nam unisti drzavu, sprijecimo izdajnika Konakovica i njivu Niksica da daju imovinu RSu
Željezara Zenica je npr. također bila državna imovina, kako je ona mogla biti data, prodata, a da se nije uništila država?
Bih telekom je takodjer drzavni zar ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Upravo tako.
Morate to nacrtati Čoviću i Dodiku,nerazumiju oni engleski...samo rovatski i serbski
džaba vaša priča kada podržavate Dodika i Čovića , ljude koji rade na razgradnji Bosne i Hercegovine
SDA vodi tihu kampanju protiv Amerike a sve zbog činjenice da je američka politika odlučna da već jednom počisti kriminalce s vlasti na Balkanu...
USA bila i ostala najveći prijatelj BiH. 🇧🇦❤️🇺🇲
Nista dok im NATO to ne pojasni.
Srpski politicari lazu i sire dezinformacije. Oni koji glasaju za njih su neskolovani nacionalisti. Samo im reci da cijeli svijet mrzi srbe i radi protiv njih i oni zapjene. A djeca im nemaju sta da jedu.
Eto moj Dino,uci americki
Vidi ovih padobranaca. A mrš u Texas gonjaj goveda murfino ofucana
SVE JE JASNO... ali papci i dalje lože naivni narod i generišu probleme i mržnju
🇭🇷🇧🇦🇺🇸🇪🇺🤝