Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prepoznali ljudi kvalitet, sad je do nas, Čoviću na tebe je red .....
borise :i ti imaš pravo na komentare, samo naprijed gospodine, demokratija je .. :)
Samo uposlenik avaza ili glasač SBB-mogu u odgovoru od dvije rečenice napisati budalo i poserem.
Džaba braćo Ameri kad avaz kaže da je dogovor katastrofa......:D:D
a ŠATA ĆETE GOSPODO sad-OVCI SA MILETOM I DRAGANOM???
U drugim rijecima SAD misli reci "Mi podrzavamo i naredjujemo ovo i nemojte se zajebavati". Nadam se da Covic i HDZ nece glumiti neke heroje.
A crni Fahro, što te otresoše brzo. Kukuuu :P
Ovo je jasna poruka Čoviću da ne pravi opstrukcije. NIje mi jasno da čovjek koji je uvijek bio racionalan i staložen u posljednje vrijeme radi takve političke gluposti. Jasna poruka je nedavno došla i iz Berlina u kojoj je rečeno da Sejdić-Finci (S-F) ide na kraj agende pridruživanja BiH EU. Poznato je je HDZ glupi SDA manevera S-F koristio u pokušaju da dobije nekakav treći entitet pa makar i virtualan. Danas i najveći saveznici HDZ-a, narodnjačke stranke EU, šalju zabrinute poruke Čoviću zbog toga što se drži uz SNSD i što još uvijek igra na kartu "što je gore to je bolje". Ta i takva politika ne može uroditi plodom i ja očekujem da će se pragmatični Čović uskoro prikloniti ovoj grupaciji narodnjaka i od SAD podržanog DF-a koja bi trebala donijenti 4 godine bez talasanja i koja bi trebala da u te 4 godine odradi najveći dio agende pristupa EU pa i NATO a naročito se to odnosi na poglavlja 22 i 23. Možda su baš ta poglavlja problem jer se radi o korupciji , i vladavini prava
........izgleda da sad više više nije imperijalista, mrzitelj islama i sl........stigla demokracija i u sad...............
Zbog ukrajine...
Jeli ovo slucaj "kad vas loze Amerikanci"
Zastava na pola koplja ispred ambasade! Hihihihih. Odlična poruka
Jasno je još od ranije da se američka ambasada brutalno umješala u izbornu kampanju lažima ovog klempe Barha o 500 mliona eura potrošenih od pomoći za stradale. Onda im se izjalovio plan sa NDI da DF dobije 35 % glasova i sda čupaju što se može iščupati. Pa ćemo dobiti na kraju bošnjački DF jer je Komšić dao Čoviću, najopasnijem igraču u BiH, sve pozicije koje pripadaju hrvatskom narodu. A pljujemo po SDP-u što to nije prihvatio ?!
Ambasada SAD-a: Impresivno je vidjeti jasan program vođen ciljevima OBJASNITE TO OVIMA KOJI SE JEŽE OD JASNIH CILJEVA ZA PROSPERITET BOSNE I HERCEGOVINE - ONIMA KOJI HOĆE ODCEPLJENJE I ONO NAJGORE. REBRENICA , AHMIĆI, TEKIJA NA BUNI I DRETELJ NEĆE NIKADA VAN BiH !
zlaja bi možda krajem 2016. formiro vlast. naravno, to ne znači da su ovi puno bolji, to ćemo imati priliku zaključiti kroz koju godinu.