Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci u slucaju kakvog sr.anja, mozemo svirati ku.cu :D
Hahahahahahhahahahaha e sto me nasmija, to je taj bosanski humor 👍
😂😂komentar dana
Ovo je za top lista nadrealista
E al Yamaha, kvalitet.
Ovo su specijalni ratni bubnjevi koji se sviraju kad je juris☝️
Gospodo novinari kada ste već spomonuli ovaj događaj onda ste mogli prenijeti i dio izvještaja ambasade u kojem su iznesene stotine miliona investicije iz Kuvajta, bubnjevi su bili simbolika i poklon orkestru koji je zabavljao goste cijelu večer, kako ne bi bilo naših standardnih hejtetskih komentara.
Jao koja ironija i glupost. Donirajte oruzje i avione borbene a ne bubnjeve.
Bio sam na ovoj ceremoniji. U mnoštvu visokih gostiju, javnih ličnosti, ambasadora, glama, kreme...tu je i Nenad Nešić, očigledno zalutao i ovakve ceremonije mu ne priliče. Mislim da je bio jedini koji je kao srednjoškolac jeo senvić iz ruku. Ostali gosti su escajgom kušali suši, losos, arapsku kuhinju itd i s čuđenjem gledali ovog čudaka.
Jel ovo neki vic?🤣
Kuvajćani se nisu trebali toliko otvarati, puno je. Trebali su nešto skromnije uzeti.
Nema niže….
Tamam da sviraju turcu sa stilom
Dok se nacističke i nacionalističke komšije takmiče ko ce vise aviona i dronova nabaviti mi se hvalimo bubnjevima...u slučaju rata možemo lupati da ih zbunimo tokom akcija
Mene je stid ovog prosjacenja. Stid me je sto sam Bosanac. I onda se jos SDfA bagra buni jer smo kupili tramvaje i trolejbuse. Dala bi na Konija skoro iste, ko novi, samo im 45 godina.
hvala Japancima na zutim autobusima, hvala i Turcima na zutim autobusima. dali su dusu i jedni i drugi na nasim putevima. hvala i Konji na dugim tramvajima. svima hvala na donacijama, a nas nek je stid sto ne trazimo svugdje gdje sta kupimo fiskalni racun, sto presucujemo rad na crno i sami sebi necemo da punimo drzavnu haznu. onda se pitamo sto drzava nista ne radi, otkud kad svi nastoje izbjec placanje PDV-a.
@jesilno Tacno, patriotizam je traziti fiskalni racun. Isto je patritizam ispitati gdje su nestale milijarde od akciza. Gdje su nestali stotine miliona iz klinickog centra.....itd...itd.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trompetom ga, Fuade!