Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@gigi Ne zive Bosanci u nekakvim vjerskim ratovima, to samo vi srbi tako zivite. jadnici.
Samo treba granicu sa Srbijom zatvoriti, i sav Balkan siguran! Kad se srbi pomire sa komsijama, onda otvoriti granice.
Nisi bas pametan Mnogo zavisi od stanja u Bosni Cijeli Balkan bi mogao otici u klinac! Mislis da se ovdje opet zarati, bi dolazili turisti na Jadran? U svakoj, bas svakoj Balkanskoj zemlji, ima tenzija. Ni Hrvatska ne bi bila free of trouble, iako je dosta Srba napustilo HR, opet ih ima dovoljno da prave manje nemire. A ti iz sredisnje Bosne, mrzis Bosnu. Bosnjake, ali kako smo vidili do sada, mnogi Bosnjaci su spremni i za Hrvatsku i HV poginuti. Imaj i ti bar malo respekta prema svojoj domovini Bosni. Gledas samo svoj interes, tj. interes sredisnje Bosne i Hercegovine, vase Herceg Bosne. Trazis treci, ali zaboravljas ga traziti i od RS-a. Ni malo te ne brigaju mjesta u RS-u gdje su Hrvati bili vecina i odakle su vasi novi best friends Srbi ih protjerali, dok ste vi iz sred Bosne s njima saradjivali. Kukate a imate etnicki cistu teritoriju, samo za vas. Pizdite radi jednog mjesta u vladi. Jedini jadni Hrvati su Hrvati iz RS, ne vi
BiH i Hrvatska jedo bice,a dva tjela,bosnjaci uzimajte Hr drzvljanstvo,spasimo bosnu,napravimo veliku Hrvatsku!kako je rekao otac domovine \"bosanski muslimani su najcistija hrvatska braca\"
Ma kakva BiH ?? Što to KAO od nje ovisi ?? Što ??? Ništa !!! Stoga ovaj članak je priča za NAIVNE i budale.
baci koju brazilku da se igramo
Alves de nam ba navuci tih Brazilki ovamo i bit\' ce mira i stabilnosti u sljedecih 1000 godina... i pusti mi se te diplomatske suplje!
Volim brazilce a narocito brazilke. :) Zivio prijateljski narod Brazila!
Nemoj molim te pucat i na ove.
KATOLICI STA CE NAM ONI:ZA NAPREDAK NAM TREBAJU TURSKA;ALZIR;SOMALIJA;
BRAZILIAN GIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
PRVA ;)