Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@cuco - ova jedinica je izmislila život za Sipu po svemu apsolutno ( od ljudi, treninga, obučenosti, opreme, znanja i td.) raspitaj se malo prije nego što počneš pričati gluposti.Sipa je ok ali nije ni do koljena SPJ FUP-a. Pozdrav za ove momke (VIKIĆEVCE) od normalnih građana Sarajeva i vječito HVALA jer su sačuvali grad kad je najviše trebalo!
@cuco SIPA je NAJOBIČNIJA smijurija... Ne vidim njih ni u kakvoj akciji spašavanja. Postoje li oni uopšte osim kad treba vehabija po RS hapsiti??? I to one što se bave pčelarstvom!
Nepošteno je ne spomenuti i druge učesnike(PRIPADNIKE MUP-A KS) ove akcije koji su takođe doprinjeli da se pacijent na vrijeme i bezbjedno evakuiše.
KRALJ DODIK JE USTANOVIO DA JE STANJE NORMALNO !!!!!
SVAKA ČAST FEDERALNOJ, A SIPA SE ODMARA OD MAOČE
TAMAN BI VIKIC DOSAO I PO MECAVI SE JABAVAO.....NEDA ON SVOJU STOLICU I PAR MILJA PLATE NI ZA JEDNU BABU...
www.r e n e s a n s n a k r a l j e v s t v a.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
Tek sad dolazi do izrazaja Vikarina cuvena fraza \"vrijeme ce pokazati\"....Ova jedinica bez njega je malo...Vikara sto je gradio godinama ovi ce rasturit vrlo brzo! :(
E vidi ovo nisam ni znao da imamo alpinistički tim u specijalnoj jedinici opa bato nema zahebancije mi ko ozbiljni :) Aferim svaka čast lijepo i ugodno iznenađenje da imamo tako nešto još momci i zapeli svaka čast. Ko god kaže kako je ovo lahko trebao je sam otići po ženu a ne čekat da neko drugi uradi pa onda folirat se. Uglavnom opet nešto pozitivno od FUP-a.
hehe ok, dogovoreno...:D ali kad završim \"lopataću\" ti malo kevaru po p.r.d.a.r.i ;)
idi lopataj mazlume , pusti ba politike i toga vidiš da se gubiš firaune jedan
mene je probila Londonska raja - čamuge neke , bilo je jezivo al evo me živ i zdrav
ps @cuco cuclaš li ga SIPA-i cuco??? ili si i ti jedan takav cuclator?
kake momcine,to su dobro placeni foleri.pa nebi se ni pokrenuli da ih zoka nije prozvo u javnosti. ovo su tako lahki zadaci i u svjeu ih rjesavaju obicni vatrogasci. ovi specijalci su najveci folereri u bih.pod hitno ukinuti ovu jedinicu a opremu dati SIPINOJ specijalnoj jedinci
A L L A H JE JEDAN !!!