Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam da li je uvaženi ministar Alkalaj pao s\' Marsa, ili misli da su to građani BIH... Znam samo da je u 12,43 na internetu objavljena informacija pod naslovom \"Ukrajina blokira isporuku plina Evropi\" /FENA/, u kojoj je jasno napisano da plin NIJE pušten, dakle nema teorije da će do Bosne stići za 72 sata.., ni da će uopšte stići. I ostale agencije prense iste informacije; Plina nema i ne zna se kada će ga biti... Samo ministar Alkalaj sastanči i \"izrazio je zadovoljstvo postizanjem konačnog sporazuma između Rusije i Ukrajine i normalizacije isporuke plina\"... Još jedna bezočna laž aktuelnog političara, a mi nikako da se naviknemo da su nam na čelu države nekompetentni, glupi, prepotentni, neobaviješteni, neobrazovani i bezobrazni političari.
\"Ministar Alkalaj je istakao da je BiH bila spremna proglasiti vanredno stanje u ponedjeljak\" ........ i sta s vandrednim stanjem ??? bilo bi nam bolje ? ma koga on vise prave budalama , pa nije valjda da stvarno mise da gradjani i dalje puse njihove gluposti ??? ne mogu da vjerujem , poslali bi me kuci da se mrznem jer nema plina pa je vandredno stanje, a ne da budem na poslu gdje mi je toplo (necije guzice moraju biti ugrijane, -grozno-). ma sva sreca pa nije vandredno stanje, aman budala pa ja im se divim. cccc i nije on obezbjedio nikakakv plin pa da to napominje nego se zna ko je a da se njega pitalo jos bi slali emotivna pisma i mi bi se smrzavali.
Pa kakav ba sporazum? Ko vise ovdje koga laze u mp3. j... lud zbunjenog.