Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije Alkalaj je schwabo 1/1..., ali je nesposoban do daske, hoda po svijetu i bruka nas, sreca pa nemamo imidza da nam ga narusi..
\"Ambasadorica Berniau je naglasila da je posjeta ministara vanjskih poslova Francuske, Češke i Švedske jasan znak podrške Evropske unije Bosni i Hercegovini, te značaja njene stabilnosti i napretka za EU.\" Kakve notorne laži!!! Da nam želite pomoći i da nas podržavate ukinuli bi ste nam vize, a to bi samo po sebi zbacilo nacionaliste i fašiste koji danas vladaju Bosnom i Hercegovinom, jer bi narod vidio Europu i slobodno putovao. A ovaj Alkalaj trtimudi o bezviznom režimu, a ima hrvatsko državljanstvo i PUTOVNICU. U BiH se izjašnjava kao JEVREJ, a hrvatsku PUTOVNICU je dobio na osnovu \"PRIPATKA HRVATSKOME NARODU\". Alkalaj = LAŽOV!
Nekako mi se cini da se Sven Alkalaj najvise trudi i da stvarno postize neke rezultate.
O ovakvim stvarima se treba baviti, i o ekonomskim pitanjima.... ostaviti ustav i ustavna pitanj da rijesavaju nove generacije, njihove ce glave sigurno biti hladnije. Kad se ova zemlja ekonomski sredi, milina ce biti srediti je i ustavno !!
fino fino...cestitka Svenu a i ambasadorki francuske.