Uzvratna posjeta
0
Alkalaj danas u Turskoj
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Guliver jeremicu samo nek nam on putuje,al nazalost nemoze tebe stic jer dan i noc putujes po svim zemljama i cistis cipele i svim muslimanskim zemljama samo za investicije i izvoz domacih proizvoda gencodine fasisticka srbije! BiH4EVER!
Koja je svrha njegovog putovanja u Republiku Tursku? Covjek je non stop na nekom putu a rezultati rada ministarstva na cijem je celu ravni su nuli. Stvarno mi nije jasno kakve imamo koristi od njegovog \"ministrovanja\", putovanja, letova, vozikanja?!
@crtico Turska i GENOCIDNA FASISTICKA SRBIJA CE DA PRAVE ZAJEDNO AUTO PUT PREKO SANDZAKA ZA TVOJU INFORMACIJU,TU SU VAM TURCI DOBRI NE??? BiH4EVER!
Bez oruzja ne dolazi nazad , nema mira dok postoji genocidna.
uh nasa matica TURSKA sve nam je bliza a velika srbija tj mala srbija sve dalja
@crtico, pa fasisticka i genocidna srbija tj jeremic svaki dan cisti cipele i nokte ovim drzavama koje si nabroj\'o! BiH4EVER!
on i njegova stranka su zasluzni za dobre odnose sa turskom, albanijom, kosovom, iranom i pakistanom.
Fino fino Sven,sam tak,otvaraj sva moguca vrata za prosperitet nase drzave. BiH4EVER!